"Σημαντικό να παίζουμε καλά”

Ο MVP της σημερινής αναμέτρησης Μαουρίτσιο τόνισε...
"Σημαντικό να παίζουμε καλά”

Για το παιχνίδι: "Όλη η ομάδα ήταν καλή σήμερα, γι΄αυτό φάνηκα και εγώ. Όσο περνάει ο καιρός μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, κάθε παιχνίδι είμαστε καλύτεροι, είναι σημαντικό να παίζουμε καλά".

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας ενόψει Ολυμπιακού: "Δεν μπορώ να πω πόσο έτοιμοι είμαστε, αλλά ψυχολογικά είμαστε στο καλύτερο δυνατό σημείο πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι".

Για το ότι δεν έχει αναλάβει ακόμα την εκτέλεση των στημένων φάσεων: "Δεν ξέρω καλά τους συμπαίκτες μου ακόμη, αλλά κάποια στιγμή θα αναλάβω τα στημένα για τον ΠΑΟΚ".

Για τις πολλές επιλογές που έχει στην διάθεση του ο Λουτσέσκου στα χαφ: "Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή να έχει τόσες επιλογές στα χέρια του. Η σεζόν είναι μεγάλη, θα βγουν τραυματισμοί, θα υπάρξουν τιμωρίες, πρέπει να είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας, αυτό μας δίνει κίνητρο, όποτε μας χρειαστεί ο προπονητής. Είναι εξαιρετική χαρά για μένα που έχουμε ποιοτικούς παίκτες όχι μόνο στη μεσαία γραμμή αλλά σε όλες τις θέσεις, έχουμε παίκτες που μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα".

Διαβάστε ακόμη...