Θέλει το τρίποντο αλλά με καλή εμφάνιση!

Επιστροφή στη δράση για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, τη Λαμία.
Θέλει το τρίποντο αλλά με καλή εμφάνιση!

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ραδιοφωνικά από το paokmania web radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας...

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για την αναμέτρηση μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Βελτιωνόμαστε, αρχίζουμε να αισθανόμαστε όλο και καλύτερα. Εντάξει, όλοι μπορούν να πουν ό,τι θέλουν. Σε κάθε ματς δημιουργούμε ευκαιρίες, οι αντίπαλοι όχι. Αυτό που μας λείπει αυτή την περίοδο είναι να είμαστε... δολοφόνοι. Αν είμαστε ικανοί να πετύχουμε ένα γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα, μπορείς να έχεις ένα πιο παραγωγικό διάστημα και να διαχειριστείς διαφορετικά το παιχνίδι. Αλλά ακόμα και αν δεν μπορούμε να το κάνουμε, όπως στη Λάρισα, με το 1-0 υπέρ μας έπρεπε να «κλειδώσουμε» το αποτέλεσμα» .

Ο Ρουμάνος δεν υπολογίζει για σήμερα τους Γλύκο, Μυστακίδη, Λεβέκ, Κουλούρη, Βαρέλα, Τσίμιροτ, Κάμπος, Κάτσε... Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Ζαμπράνο, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς .

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Ρέι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Λέοβατς - Ζαμπράνο - Κρέσπο - Μάτος, μπροστά στους οι Μαουρίτσιο - Κάνιας, στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς και στα χαφ ... "χαμός", καθώς Λημνιός, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μακ και Πέλκας, διεκδικούν τις τρεις θέσεις!!!

Με αυτό το παχνίδι ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει την 5η αγωνιστική της τιμωρίας της έδρας, και πλέον απομένουν άλλες δύο, για να μπορέσει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα στο δύσκολο φετινό της ταξίδι προς την κορυφή! Τα δύο ματς που απομένουν είναι αυτά με Αστέρα Τρίπολης στις 30/10 και με Ατρόμητο στις 20/11.

Όσον αφορά τον αντίπαλο,   την αποστολή της Λαμίας αποτελούν οι: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος, Λινάρδος, Ακόστα, Πίτι, Βάντερσον, Τσούκαλος, Ντακόλ. Εκτός έμεινε ο Κρισάντους και ο Βουό ...

Ο Τζήλος (Λάρισας) θα είναι ο ρέφερι της αναμέτρησης, βοηθοί του θα είναι οι Βασιλόπουλος (Έβρου) και Κελαζόγλου (Χαλκιδικής) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κοτσάνης (Δράμας) και παρατηρητής ο Ταπατζάς (Θράκης).

Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες και ως εκ τούτου ... προϊστορία δεν υπάρχει!   

Διαβάστε ακόμη...