«Απαράδεκτη η συμπεριφορά του»

Μετά το ματς με την ΑΕΛ, ο Ομάρ Ελ Καντουρί, τόνισε πως η συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια ήταν απαράδεκτη και πως ευελπιστεί η ελληνική Ομοσπονδία να μεριμνήσει για όλο αυτό που συνέβη.
«Απαράδεκτη η συμπεριφορά του»

Αναλυτικά:

«Είναι φυσιολογικά αυτά, η ένταση στους πάγκους, αλλά αυτό που συνέβη με αυτό τον άνθρωπο που μετά πληροφορήθηκα ότι είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας και ήρθε στο τέλος και έφτυσε στο πρόσωπό μου νομίζω ότι μια απαράδεκτη συμπεριφορά. Ελπίζω η ελληνική Ομοσπονδία να μεριμνήσει για όλο αυτό γιατί υπάρχει και βίντεο και θέλω να δω αν θα υπάρξει η ίδια συμπεριφορά και στην Τούμπα.

Δεν απειληθήκαμε και σε μία φάση δεχτήκαμε ένα τυχερό γκολ, πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό και να βρούμε μεγαλύτερο κίνητρο για να κερδίζουμε αυτά τα ματς. Θα βελτιωθούμε αλλά ακόμα και σήμερα ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε, το γήπεδο ήταν πάρα πολύ κακό και εμάς μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Ο χαρακτήρας μας θα χτιστεί κερδίζοντας τα εκτός έδρας παιχνίδια, με τον Απόλλωνα αξίζαμε κάτι καλύτερο, όμως το γήπεδο ήταν καλύτερο, σήμερα αξίζαμε κάτι πολύ περισσότερο, αλλά το γήπεδο ήταν πάρα πολύ κακό.

Δεν ξέρω αν θα είναι καλή η διακοπή, μπορεί να λειτουργήσει και πιο θετικά καθώς ο προπονητής θα δουλέψει πιο πολύ στην τακτική αλλά το επόμενο ματς θα δείξει αν ήταν υπέρ μας».

Δείτε τα όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...