Μονόδρομος το τρίποντο με τον επικίνδυνο ΠΑΣ

Στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League...
Μονόδρομος το τρίποντο με τον επικίνδυνο ΠΑΣ

Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω της γνωστής εξοντωτικής τιμωρίας από τα επεισόδια του Βόλου, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς τους τραυματίες Κάμπος, Κρέσπο, Λεβέκ, καθώς και τους Κάνιας, Δεληγιαννίδη (;), Κάτσε, που κόπηκαν από την 18μελή αποστολή. Απόντες φυσικά και οι μακροχρόνια τραυματίες Γλύκος - Μυστακίδης, με τον τελευταίο να πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του.

Την αποστολή του Δικεφάλου αποτελούν οι:  Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Μάτος, Μαλεζάς, Ζαμπράνο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι: Ρέι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Μάτος - Βαρέλα - Ζαμπράνο - Λέοβατς, στα χφ Μαουρίτσιο - Ελ Καντουρί - Τσίμιροτ, και μπροστά τους οι Λημνιός (ή Μακ) - Πρίγιοβιτς - Βιεϊρίνια, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις από τον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς είναι αρκετοί οι παίκτες που χτυπάνε την πόρτα της 11άδας! 

Ο Λουτσέσκου μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Τα Γιάννινα είναι η ίδια ομάδα, με το ίδιο πνεύμα, με τη θέληση να παλέψει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Ο αντίπαλος ίσως πάντα να πιστεύει ότι θα τους κερδίσει αλλά τη τελευταία στιγμή, κάτι συμβαίνει και τα Γιάννινα μπορούν να διαχειριστούν τα παιχνίδι. Έχουν καλή νοοτροπία, ξέρει ο ένας το παιχνίδι του άλλου τέλεια. Δεν έχουν χάσει μέχρι τώρα. Για αυτούς τους λόγους πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι .Πρέπει να έχουμε πνευματική ισορροπία. Να χαλάσουμε την ισορροπία με τους πέντε που παίζουν πίσω και τους τρεις μπροστά τους. Και την ίδια στιγμή να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να βγουν στην κόντρα επίθεση με τους δύο παίκτες που έχουν μπροστά».

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Πετράκης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ναδάλες, Κόντε, Ροντρίγκες, Νικολιά και Περιστερίδη. Την 20μελή αποστολή του ΠΑΣ αποτελούν οι:  Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπετρά, Κοζορώνης, Ντόλοβατς, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Καρανίκας, Μαυροπάνος, Βιδάλ, Μιχαήλ, Μπέριος, Λίλα, Μπουκουβάλας, Μανθάτης, Σκόνδρας, Χαλκιαδάκης, Σολτάνι.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Ευαγγέλου,  βοηθοί του θα είναι οι Κουντουρέλης και Φωτόπουλος, όλοι του Συνδέσμου Αθηνών, τέταρτος διαιτητής ο Φωτιάδης (Καστοριάς) και παρατηρητής διαιτησίας ο Βέλλιος (Ξάνθης).

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με την ομάδα της Ηπείρου ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...