Πήρε το τρίποντο με κακές αλλαγές!

Για την 5η στροφή του πρωταθλήματος της Super League, o Δικέφαλος κέρδισε στην Τούμπα, τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0...
Πήρε το τρίποντο με κακές αλλαγές!

Στην ίδια λόγω τιμωρίας, για μια ακόμη φορά Τούμπα, ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Ρέι κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς – Βαρέλα – Ζαμπράνο – Μάτος, Τσίμιροτ - Ελ Καντουρί – Μαουρίτσιο στα χαφ και μπροστά τους οι Πέλκας – Πρίγιοβιτς – Βιεϊρίνια.

Ο Δικέφαλος είχε στο πρώτο μισό της αναμέτρησης την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, χωρίς όμως αυτές να μεταφραστούν σε κάποιο γκολ! Ο ΠΑΣ περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο, με τους παίκτες του Πετράκη να προσπαθούν και να καταφέρνουν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Βελλίδη.

Από τις φάσεις του πρώτου ημιχρόνου κρατάμε τρεις: Στο 11ο λεπτό, φοβερός συνδυασμός Πέλκα - Πρίγιοβιτς, η μπάλα στον Ελ Καντουρί που από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει!!!

Στο 24ο λεπτό, η εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Πέλκα αποφέρει ένα φάουλ για τον ΠΑΟΚ σε καλή θέση. Το εκτέλεσε ο Πέλκας στο τείχος, η μπάλα μετά από νέο σουτ του Λέοβατς στρώθηκε στον αμαρκάριστο Μαουρίτσιο που από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ!!

Και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από σέντρα του Μάτος, η κεφαλιά του Πρίγιοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι του εξουδετερωμένου Βελλίδη, που απλά παρακολουθούσε τη φάση!!!

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να παίξει μπαλάρα ήταν η ομάδα που έφτιαχνε φάσεις προσπαθώντας να τρυπήσει το αμυντικό τείχος των φιλοξενούμενων παίζοντας κυρίως από τα φτερά, και ιδιαίτερα από τα δεξιά, χωρίς όμως να βρει στόχο ...

Στο 53ο λεπτό, ο Βελλίδης καταφέρνει και διώχνει το σουτ του Πρίγιοβιτς, η μπάλα άλλαξε πορεία στο σώμα του Μάτος, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απέκρουσε, κάτι που δεν έκανε δύο λεπτά αργότερα όταν ο Πρίγιοβιτς με κεφαλιά σκόραρε, μετά από κεφαλιά πάσα του Μάτος!

Ο ΠΑΟΚ είχε το μομέντουμ του αγώνα, όμως οι δύο αλλαγές του Λουτσέσκου στο διάστημα 65' - 67', όταν ο Ρουμάνος έβγαλε τους Πέλκα - Μαουρίτσιο, έφεραν ανακατωσούρα στην ομάδα, την ώρα που υπήρχαν παίκτες που κυριολεκτικά δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού! Δεν είμαστε στο μυαλό του, αλλά οι αλλαγές προκάλεσαν έντονο προβληματισμό!

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΠΑΣ πήρε το κέντρο, αλλά δεν απείλησε, με τον ΠΑΟΚ να διαχερίζεται εύκολα το σκορ και να παίρνει τη νίκη, φτάνοντας πλέον τους 11 βαθμούς...

Oι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Ζαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο (67' Σάκχοφ), Βιεϊρίνια (75' Μακ), Πέλκας (65' Λημνιός), Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (67' Βιδάλ), Γαρουφαλιάς (61' Σολτάνι), Λίλα (43' Μανθάτης), Καρανίκας, Γιάκος, Χαλκιαδάκης.

................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησηςΤέλος3 λεπτά οι καθυστερήσεις90ό λεπτό: Σουτ του Λημνιού άουτ87ο λεπτό: Στην κόντρα ο ΠΑΟΚ, κακό κοντρόλ ο Μακ, χάθηκε η ευκαιρία 84ο λεπτό: Κίτρινη στον ΧαλκιαδάκηΜετά τις αλλαγές βλέπουμε άλλο ματς, με τον ΠΑΟΚ να έχει χαλάσει την καλή εικόνα που είχε στο διάστημα 50' - 65' 75ο λεπτό: Μακ στη θέση του Βιεϊρίνια 71ο  λεπτό: Κίτρινη στον Σολτάνι για χέρι67ο λεπτό: Σάκχοφ στη θέση του Μαουρίτσιο και Βιδάλ αντί του Κοζορώνη, έκλεισε τις αλλαγές ο Πετράκης65ο λεπτό: Λημνιός στη θέση του Πέλκα, ανεξήγητη αλλαγή!!!64ο λεπτό: Φοβερό σουτ του Πέλκα, άουτ η μπάλα63ο λεπτό: Ο Μαουρίτσιο δεν πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα και ο Βελλίδης έδιωξε61ο λεπτό: Σολτάνι στη θέση του Γαρουφαλιά  57ο λεπτό: Ο Βελλίδης αποκρούει το σουτ του Πέλκα55ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Πρίγιοβιτς με κεφαλιά, μετά από κεφαλιά πάσα του Μάτος53ο λεπτό: Αυτά δε γίνονται! Ο Βελλίδης καταφέρνει και διώχνει το σουτ του Πρίγιοβιτς, η μπάλα άλλαξε πορεία στο σώμα του Μάτος, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απέκρουσε! 52ο λεπτό: Κακό τελείωμα από τον Ελ Καντουρί...50ό λεπτό: Κίτρινη στον Καρανίκα για κράτημα στον ΛέοβατςΞεκίνησε η επανάληψη με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα, χωρίς αλλαγές ο ΔικέφαλοςΗμίχρονο

45+1: Δοκάρι η κεφαλιά του Πρίγιοβιτς!!!

43ο λεπτό: Μανθάτης στη θέση του Λίλα38ο λεπτό: Ωραία συνεργασία Βιεϊρίνια - Μαουρίτσιο, το σουτ του τελευταίου σε κόρνερ ο Βελλίδης34ο λεπτό: Σουτ του Κοζορώνη, μπλόκαρε ο Ρέι

24ο λεπτό: Εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Πέλκα αποφέρει ένα φάουλ για τον ΠΑΟΚ σε καλή θέση. Το εκτέλεσε ο Πέλκας στο τείχος, η μπάλα μετά από νέο σουτ του Λέοβατς στρώθηκε στον αμαρκάριστο Μαουρίτσιο που από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ!!!

20ό λεπτό: Καλό σουτ του Βιεϊρίνια, άουτ

19ο λεπτό: Κεφαλιά του Κοζορώνη σε αντεπίθεση του ΠΑΣ, άουτ, δεν ανησύχησε ο Ρέι

11ο λεπτό: Φοβερός συνδυασμός Πέλκα - Πρίγιοβιτς, η μπάλα στον Ελ Καντουρί που από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει!!!

10ο λεπτό: Σουτ του Τσίμιροτ με καλές προϋποθέσεις από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άουτ

3ο λεπτό: Σέντρα ο Μάτος, κεφαλιά ο Ελ Καντουρί άουτ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΣ στη σέντρα

Oι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Ζαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο (67' Σάκχοφ), Βιεϊρίνια (75' Μακ), Πέλκας (65' Λημνιός), Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (67' Βιδάλ), Γαρουφαλιάς (61' Σολτάνι), Λίλα (43' Μανθάτης), Καρανίκας, Γιάκος, Χαλκιαδάκης. 

...................................................................

Το pregame της αναμέτρησης ...

H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ...

15:30 Σε εξέλιξη το ζέσταμα των δύο ομάδων

Διαβάστε ακόμη...