Fans’ Man of the Match ο Ελ Καντουρί

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Super League.
Fans’ Man of the Match ο Ελ Καντουρί

Ο Δικέφαλος ήθελε να επιστρέψει στις νίκες, δυσκολεύτηκε αρκετά από τον καλοστημένο Παναιτωλικό, αλλά το γκολ του Πρίγιοβιτς έδωσε την λύση και παράλληλα τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Λουτσέσκου , που συνεχίζει την σκληρή δουλειά προκειμένου να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη στην συνέχεια.

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη θα μπορούσαν να τον κατακτήσουν πολλοί παίκτες. Εκείνος, όμως, που ξεχώρισε και είχε διάρκεια στο παιχνίδι του ήταν ο Ομάρ Ελ Καντουρί . Ο Μαροκινός πήρε φανέλα βασικού για δεύτερο συνεχόμενο ματς και αγωνίστηκε ως επιτελικός μέσος, αλλά και ως εξτρέμ, πραγματοποιώντας μία μεστή εμφάνιση. Κράτησε τη μπάλα, μοίρασε παιχνίδι, προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα με κάθετο ποδόσφαιρο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ταλαιπώρησε τους αμυντικούς της ομάδας του Αγρινίου με ατομικές προσπάθειες.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Ελ Κανουρί ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού συγκεντρώνοντας το 27,53% των ψήφων και κέρδισε το πρώτο του ατομικό τίτλο μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Στην δεύτερη θέση έμεινε ο σκόρερ Πρίγιοβιτς , ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια , ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή του στην ομάδα και ήταν εξαιρετικός από την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...