"Κρατάμε τους βαθμούς"

Για την σημερινή δύσκολη επικράτηση κόντρα στον Παναιτωλικό καθώς και για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας στάθηκε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Πέλκας...
"Κρατάμε τους βαθμούς"

Αναλυτικά επισήμανε:

«Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το ματς. Μπήκαμε με αυτό το σκοπό, κάθε μέρα θέλουμε να βελτιωνόμαστε, χρειάζεται χρόνος και υπομονή γιατί έχουμε καινούργιο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες.

Ο Παναιτωλικός είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή, στάθηκαν καλά ειδικά στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ανεβάσαμε ρυθμό και καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Ο προπονητής μου είπε να είμαι ο εαυτός μου, να δώσω ενέργεια στην ομάδα, να παροτρύνω τους συμπαίκτες μου να αλλάξουμε το ρυθμό, να πάρω πρωτοβουλίες και να βάλω την μπάλα στην περιοχή κάθετα και το κατάφερα καλά.

Κρατάμε τους βαθμούς, όπως και κάθε Κυριακή αυτό θέλουμε, δεν φτάνει όμως μόνο στα λόγια, ο καθένας πρέπει να δίνει το 1000%, να πιέζει για να καταφέρουμε το στόχο μας. Το γήπεδό μας έχει τρομερά προβλήματα, εγώ πρώτη φορά το βλέπω έτσι».

Διαβάστε ακόμη...