Να βρει επιτέλους τον δρόμο του!!!

Τον Παναιτωλικό υποδέχεται στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Super League και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τη λευκή ισοπαλία στη Ριζούπολη...
Να βρει επιτέλους τον δρόμο του!!!

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ραδιοφωνικά από το paokmania web radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. Και αυτή η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, με την ομάδα να εκτίει τη δεύτερη από τις επτά αγωνιστικές της τιμωρίας της...

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων δήλωσε:   «Ο Παναιτωλικός έχει δύο βαθμούς. Έπαιξε πολύ καλά κόντρα στον Πανιώνιο. Είναι ολοκληρωμένη και επιθετική ομάδα εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα των παικτών της. Όπως όλα τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος είναι δύσκολα και δυνατά, έτσι θα είναι και αυτό. Εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή και να δημιουργούμε γρήγορες φάσεις ώστε να σκοράρουμε και να αντιδράμε με ταχύτητα όταν χάνουμε την μπάλα» .

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Λεβέκ, Σάκχοφ, Κάνιας, Γλύκο, Μυστακίδη, Δεληγιαννίδη (αλήθεια γιατί εξαφανίστηκε έτσι ο ταλαντούχος νεαρός;), ενώ για πρώτη φορά πήρε στην αποστολή τους Ζαμπράνο και Βιεϊρίνια. Οι 19 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο τεχνικός του Δικεφάλου είναι αναλυτικά οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Μάτος, Ζαμπράνο, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίτσιο, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης, Λημνιός.

Αμφίβολος για την αρχική 11άδα είναι ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στην αποστολή ο Λημνιός. Η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει πριν το παιχνίδι.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, και αυτός έχει απουσίες, καθώς ο Μοράρ είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής απέναντι στον Ατρόμητο όπου μάλιστα σκόραρε και ο Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Ανέτοιμος είναι και ο Μύγας που κρίνεται υγιής αλλά δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τσοκάνης και Ντίας, που είναι όμως στην αποστολή.

Ο Χάβος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Κυριακίδης, Τσέναμο, Σταματόπουλος, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Παρράς, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Γιαννιώτης, Γκασούκας.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Αλεξέα (Μεσσηνία) και Γκάγκα (Λάρισα), 4ος διαιτητής θα είναι ο Σέζος (Κιλκίς), παρατηρητής θα είναι ο Γκαϊτατζής (Δράμα).

Θυμηθείτε την εντός έδρα προϊστορία μας με τον Παναιτωλικό ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...