"Να σηκώσουμε κεφάλι" (vid)

Ο MVP της σημερινής αναμέτρησης χάρη στην εξαιρετική του απόδοση παραχώρησε δηλώσεις...
"Να σηκώσουμε κεφάλι" (vid)

 Αναλυτικά ο Εργkούς Κάτσε τόνισε:

Για τη σημασία της σημερινής νίκης: Χρειαζόμασταν τη νίκη, είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα την Πέμπτη το βράδυ. Η ψυχολογία μας είναι αρκετά πεσμένη. Δεν το περιμέναμε. Ωστόσο είμαστε στον ΠΑΟΚ, είμαστε στην καλύτερη ομάδα, θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι".

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό: "Είναι δύσκολο για εμάς. Καταλαβαίνω γιατί είναι δύσκολο και για τον κόσμο, αλλά όπως είπα είμαστε στον ΠΑΟΚ, επιβάλλεται να σηκώσουμε το κεφάλι μας. Το πρόβλημα μας είναι ψυχολογικό. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Για την βράβευση του ως καλύτερου ποδοσφαιριστή της σημερινής αναμέτρησης: "Θέλω να τους ευχαριστήσω, αν και πρέπει να πω ότι δεν το χάρηκα τόσο, λόγω του παιχνιδιού της Πέμπτης. Θα ήθελα να είχαμε προκριθεί την Πέμπτη..."

Για τη δική του αγωνιστική κατάσταση: "Πέρσι δεν είχα πολλές συμμετοχές. Τελευταία μου συμμετοχή ήταν με Παναθηναϊκό στα plyaoffs. Στη Λειβαδειά ένιωσα ότι είμαι πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης, ωστόσο δουλεύω καθημερινά για να είμαι έτοιμος".

Διαβάστε ακόμη...