Χάβος: "Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος"

O προπονητής του ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα, φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα.
Χάβος: "Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος"

 

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Μάκης Χάβος:

 
"Συγχαρητήρια στους παίκτες δίνουμε όταν κερδίζουν, αλλά σήμερα πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, παρά την ήττα. Ο παναθηναϊκός ουσιαστικα με δύο μόνο προσπάθειες, τη μία από στημένη φάση, πήρε το παιχνίδι. Κάναμε μια καλή εμφάνιση. Δυστυχώς μας έλλειπε μόνο το γκολ. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας".

Για το αν θα άλλαζε κάτι, αν ξεκινούσε και πάλι το παιχνίδι, τόνισε: "Όχι, δεν θα άλλαζα τίποτα".

Για τη χρησιμοποίηση του Σαλπιγγίδη στα δεξιά, δήλωσε: "Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από το πρώτο. Απλά βάλαμε τον Μουσλίμοβιτς, που είναι φορ περιοχής. Από την πλευρά του Σαλπιγγίδη δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις, απλά δεν ήρθε το γκολ. Άλλες φορές τα γκολ μπαίνουν εύκολα, άλλες όσο και να προσπαθείς, δεν μπαίνει η μπάλα μέσα".

Για τη διαφορά που μεγάλωσε από τη δεύτερη θέση, σημείωσε: "Ο στόχος μας είναι να βγούμε 1οι στα πλέι οφ. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη, η διαφορά με τον Παναθηναϊκό θα μειωθεί".

Για την απόδοση του Έττο, είπε: "Είμαι ευχαριστημένος, για το ντεμπούτο του. Έπαιξε σε δύο θέσεις και ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Πιο πολύ παίζει δεξί μπακ, αλλά οι ανάγκες του αγώνα, μας έκαναν να τον ξεκινήσουμε δεξί χαφ".

Διαβάστε ακόμη...