Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η αγωνιστική των Play Offs της Super League.
Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στους Πράσινους, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

#6 φορές έχει υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League. Ο Δικέφαλος σε αυτά τα παιχνίδια έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία, ενώ η ομάδα της Αθήνας έχει επικρατήσει δύο φορές.

#2 φορές το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του μίνι πρωταθλήματος. Την σεζόν 2013-14 ο Δικέφαλος επικράτησε 1-0 με γκολ του Βούκιτς, ενώ το 2015-16 οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 (17' Ροντρίγκες – 26' Λουντ).

#5 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για τα Play Offs. Αυτά τα έχουν σημειώσει πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές με τους Αθανασιάδη – Ελ Ζαρ – Σαλπιγγίδη – Βούκιτς – Ροντρίγκες να είναι αυτοί που έχουν βάλει το όνομα τους σε αυτή τη λίστα.

#3 φορές έχει πάρει την πρώτη θέση της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ στον θεσμό. ενώ τις υπόλοιπες έξι νικητής ήταν ο Παναθηναϊκός. Τώρα, ο Δικέφαλος, θέλει να το κάνει για δεύτερη διαδοχική χρονιά, κάτι που δεν το έχει καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια.

#4 νίκες και μια ισοπαλία έχει στους οκτώ αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής των Play Offs της Super League ο ΠΑΟΚ. Μετράει ακόμη τρεις ήττες, όπου η μια ήταν εντός έδρας, το 2012 από τον Ατρόμητο.

Διαβάστε ακόμη...