Ξενέρωμα, "κατάφερε" και βγήκε 2ος!!!

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play offs, ο ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα από τον βάζελο με 3-2, πληρώνοντας και τις επιλογές του πάγκου του ...
Ξενέρωμα, "κατάφερε" και βγήκε 2ος!!!

Τραγικός καλογερόπουλος, προστάτεψε την αθηναϊκή ομάδα, λες και ήταν η Μπαρτσελόνα... Μόνο αστείες οι περισσότερες διαιτητικές αποφάσεις που ξεσήκωσαν πολλές φορές την Τούμπα! Η εμπάθεια του συγκεκριμένου ατόμου με τον ΠΑΟΚ, είναι ιδιαίτερη και κρατάει χρόνια!  Παρόλα αυτά συνεχίζουμε και τον βλέπουμε να σφυρίζει στα παιχνίδια μας και να παίζει με τα νεύρα μας και τη νοημοσύνη μας! Λες και δεν ξέρουμε τι συμβαίνει κάθε φορά που βλέπει ασπρόμαυρες φανέλες απέναντί του...

Όμως αυτή τη φορά δεν ήταν ο μόνο υπεύθυνος για την απρόσμενη και πέρα από κάθε λογική ήττα του ΠΑΟΚ από τον βάζελο! Ο Δικέφαλος εμφανίστηκε πολύ κατώτερος του αναμενόμενου και αυτό θα το γράφαμε ακόμη και αν κέρδιζε... Δεν ήταν εμφάνιση τελικού αυτή, απέναντι σε έναν βάζελο, ο οποίος με τις απουσίες που είχε και το πενιχρό ρόστερ, που διαθέτει ήταν ομάδα για πέντε γκολ!

Κι όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε και έχασε, χαρίζοντάς μας μια ακόμη στενοχώρια... Ο Δικέφαλος προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, αρχικά στο 20' με γκολ - ποίημα του Μπίσεσβαρ και στην επανάληψη (68') με τον Ενρίκε, που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κουτρουμπή. Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει στο 28' ο Κλωναρίδης, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον ασταθέστατο σήμερα Μπρκιτς, στην κλειστή του γωνία!

Πριν το 2-1, στο 56ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Ενρίκε που μετά από ωραία κάθετη του Ουάρντα πλάσαρε τον Βλαχοδήμο, όμως η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του! Στο 79' ο Λουντ ισοφάρισε σε 2-2, για να έρθει η ψυχρολουσία στο 93' με τον Μολίνς να κάνει το τελικό 2-3, σε μια φάση που ξεκίνησε με σέντρα από τα δεξιά (έχασε ο Χαρίσης τον Κλωναρίδη) και στη συνέχεια ο Μπρκιτς με έξοδο του ... Μεσολογγίου δεν βρήκε την μπάλα!

Οι αλλαγές του Ίβιτς ήταν σήμερα από καθαρά τακτική άποψη ... για κλάματα! Κανείς δεν τις κατάλαβε, κανείς δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει το σκεπτικό του, το οποίο εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε πέρα για πέρα λάθος!  

Όσο για τον βάζελο: Είναι πραγματικά για γέλια να βλέπεις τους παίκτες του να έχουν το 2017, συμπεριφορές ομάδας αθηναϊκής συνοικίας, με καθυστερήσεις και με θεατρινίστικα πεσίματα, με τις ευλογίες φυσικά του καλογερόπουλου! Ήταν αξιολύπητοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και το ότι τους έκατσαν δύο τρεις φάσεις και πήραν ανέλπιστα ένα παιχνίδι, δεν αλλάζει την αλγεινή εντύπωση μικρής ομάδας που άφησαν στην Τούμπα... 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:  Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε (77' Κάνιας), Πρίγιοβιτς (67' Κουλούρης), Ουάρντα (88' Χαρίσης). 

βάζελος: Βλαχοδήμος, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί (43' Ευαγγέλου), Ρέις (48' Χατζηγιοβιάννης), Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες (87' Πίσπας), Λουντ, Κλωναρίδης, Μολίνς.

..........................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

20:32 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να επιτίθεται προς τις θύρες 7-8

1ο λεπτό: Καραγκιοζλίκια του Κουλιμπαλί από το 1ο δευτερόλεπτο!!!

3ο λεπτό: Παραλίγο αυτογκόλ ο Πούγγουρας, πρόλαβε ο Μπρκιτς που φάνηκε προς στιγμή να χάνει την μπάλα!!!

7ο λεπτό: Σουτ του Ενρίκε άουτ

13ο λεπτό: Κεφαλιά του Μολίνς άουτ

14ο λεπτό: Ο Βλαχοδήμος μπλοκάρει το γύρισμα του Λέοβατς

18ο λεπτό: Ο Μολίνς με τις τάπες βρίσκει τον Κίτσιου, ο στρατιώτης με το ζόρι βγάζει την κίτρινη!!!

20ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Μπίσεσβαρ!!! Φοβερό σουτ στο "Γ". Το γκολ του Μπίσεσβαρ ένα από τα καλύτερα που είδαμε φέτος!
28ο λεπτό: 1-1 ο Κλωναρίδης που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και από πλάγια θέση ισοφάρισε43ο λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή για τον βάζελο. Στη θέση του Κουλιμπαλί ο Ευαγγέλου...44ο λεπτό: Τραγικό λάθος του Μπρκιτς, άουτ ο Μολίνς. Η εικόνα του ΠΑΟΚ μετά το 1-0 είναι κακή!
3 λεπτά οι καθυστερήσειςΗμιχρονο μέσα σε αποδοκιμασίες για τον καλογερόπουλο!!!
Ξεκίνησε η επανάληψη47ο λεπτό: Στο έδαφος ο Ρέις, μάλλον πάει για 2η αλλαγή ο βάζελος 48ο λεπτό: Χατζηγιοβιάννης στη θέση του Ρέις49ο λεπτό: Οριακό οφ σάιντ ο Πρίγιοβιτς, δόθηκε55ο λεπτό: Όμορφος συνδυασμός Ουάρντα - Μπίσεσβαρ, δεν πρόλαβε ο Ολλανδός 56ο λεπτό: Εκπληκτική φάση! Ο Ουάρντα έβγαλε την κάθετη, ο Ενρίκε πλάσαρε η μπάλα στο κάθετο δοκάρι 59ο λεπτό: Πο τι έδωσε! Κίτρινη στον Κίτσιου την ώρα που η μπάλα είχε βγει κόρνερ και ήταν για τον ΠΑΟΚ62ο λεπτό: Σουτ ο Μπίσεσβαρ σε κόρνερ ο Βλαχοδήμος63ο λεπτό: Επιτέλους κίτρινη στον Βλαχοδήμο για καθυστέρηση67ο λεπτό: Κουλούρης στη θέση του Πρίγιοβιτς, στο ίδιο λεπτό κίτρινη στον Βιγιαφάνες
68ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ενρίκε μετά από λάθος του ... κουτρουμπή!!!71ο λεπτό: Κίτρινη στον Σάκχοφ72ο λεπτό: Χτύπημα εκτός φάσης του Κουρμπέλη στον Ενρίκε, μόνο κίτρινη ο αστείος!74ο λεπτό: Κίτρινη στον Ενρίκε76ο λεπτό: Ο Βιγιαφάνες χτυπάει τον Μπίσεσβαρ, δεν νβλέπει την 2η κίτρινη! 77ο λεπτό: Κάνιας στη θέση του Ενρίκε79ο λεπτό: 2-2 ο Λουντ80ό λεπτό: Κίτρινη στον Κάνιας81ο λεπτό: Κίτρινη στον Μαρινάκη για καθυστέρηση87ο λεπτό: Πίσπας στη θέση του Βιγιαφάνες88ο λεπτό: Χαρίσης στη θέση του Ουάρντα89ο λεπτό: Κεφαλιά του Κουλούρη άουτ4 λεπτά οι καθυστερήσεις, αντί για 7!!!93ο λεπτό: 2-3 ο ΜολίνςΤέλος

..................................................

Το pregame της αναμέτρησης...

Λίγα λεπτά πριν τις 19:00 έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των δύο ομάδων...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ

19:39 Βγήκαν για ζέσταμα Μπρκιτς - Σιαμπάνης, λίγος κόσμος στο γήπεδο για την ώρα

19:40 Εκτός αποστολής έμεινε ο Αθανασιάδης ...

19:45 Και οι τερματοφύλακες του βάζελου βγήκαν για ζέσταμα, ακολούθησαν τρία λεπτά αργότερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ

20:00 Λίγο αργά βγήκε για προθέρμανση ο βάζελος ...

20:13 Στα αποδυτήρια ο ΠΑΟΚ, λίγο αργότερα και ο φιλοξενούμενοι στον πάγκο των οποίων κάθονται παίκτες παγκοσμίως ... άγνωστοι!

Διαβάστε ακόμη...