Λαβωμένος στον τελευταίο τελικό!

Για την 6η και τελευταία αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον βάζελο ...
Λαβωμένος στον τελευταίο τελικό!

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς τους τραυματίες Γλύκο, Βαρέλα, Μυστακίδη, Κάμπος και τους τιμωρημένους Μαλεζά, Μάτος.  Στην 19μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους: Μπρκιτς, Σιαμπάνη, Λέοβατς, Δεληγιαννίδη, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρα, Χατζηισαΐα, Κάνιας, Σάκχοφ, Κάτσε, Τσίμιροτ, Χαρίση, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μιλώντας για το παιχνίδι μεταξύ των άλλων δήλωσε:  «Πάθος και θέληση θα κρίνουν το ματς. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας και πιστεύω πως εμείς θα έχουμε αυτά τα στοιχεία σε μεγαλύτερο βαθμό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι μπορούμε για να χαρούν όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Είναι ένα ματς που ο καθένας από μας πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα. Η αγάπη που έχουν στην ομάδα είναι φανερή, αλλά θέλει προσοχή».

Όσον αφορά την αρχική 11άδα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Μπρκιτς, στην άμυνα οι Κίτσιου - Κρέσπο - Πούγγουρας - Λέοβατς, στη μεσαία γραμμή οι Κάνιας - Σάκχοφ - Μπίσεσβαρ και μπροστά τους οι Ουάρντα - Πρίγιοβιτς - Ενρίκε. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Τσίμιροτ...

Η σημασία του αγώνα είναι μεγάλη, είναι ένας τελικός για τον ΠΑΟΚ που θέλει μόνο νίκη για να πάρει την πρωτιά στη μίνι διοργάνωση και φυσικά το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, αν βέβαια δεν μας βάλει καμιά μεγάλη τρικλοποδιά την τελευταία στιγμή η πειθαρχική της ΕΠΟ!

Ο κόσμος θεωρείται βέβαιο πως θα δώσει δυναμικό παρόν στο γήπεδο και πιστεύουμε  πως πήρε τα πολλαπλά μηνύματα των τελευταίων ημερών, καθώς η πιθανότητα προβοκάτσιας είναι κάτι που μπορεί να έχουν κάποιοι κατά νου! Προσέχουμε τον διπλανό μας και δεν τον αφήνουμε να αλωνίζει και να πληγώσει τον ΠΑΟΚ!!!

Όσον αφορά τον βάζελο, ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους Ζέκα, Τελάντερ, Εμποκού, Λέτο, Ρινάλντι, Μολέδο και Μπεργκ. Αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Βλαχοδήμο,  Χουλτ, Ευαγγέλου, Κουτρουμπή, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλη, Μαρινάκη, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Κλωναρίδη, Μολίνς.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο ... καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Ευθυμιάδη και Χασάν, 4ο διαιτητή τον Τζήλο και παρατηρητής θα είναι ο Γκαϊτατζής.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον βάζελο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...