"Στο δεύτερο ισορροπήσαμε"

O Xάρης Χαρίσης τόνισε μετά τη λήξη του ματς...
"Στο δεύτερο ισορροπήσαμε"

 Για τις διαμαρτυρίες στο τέλος : «Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί υπήρξε όλο αυτό. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο τι γίνεται στο γήπεδο, δε μπορώ να καταλάβω τι έγινε».

Για την εικόνα του ματς: «Νομίζω πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, άξιζε που προηγήθηκε. Στο δεύτερο όμως, ισορροπήσαμε και το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».

Για το τι ειπώθηκε στην ανάπαυλα: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που συνηθίζουμε. Δείξαμε να μην είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το ματς. Το διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ισορροπήσαμε και ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ».

Για την κακή απόδοση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: «Θεωρώ ότι θέλαμε να κερδίσουμε το ματς όσο και η ΑΕΚ. Ίσως στο πρώτο ημίχρονο να ήταν πιο καλά διαβασμένη και ίσως να ήταν αυτός ο λόγος».

Για το επερχόμενο ματς τον Παναθηναϊκό : «Θα πάμε να δώσουμε το 100% και να πάρουμε τη νίκη που θα μας οδηγήσει στην πρώτη θέση».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε σε όλα τα εκτός έδρας ντέρμπι: «Είναι σίγουρα κάτι που μας προβληματίζει. Νομίζω πως αυτό που είχαμε να κάνουμε μέσα στη χρονιά, το κάναμε, πήραμε το Κύπελλο και δείξαμε ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Αυτό ίσως είναι ένα κομμάτι που πρέπει να διορθώσουμε».

Διαβάστε ακόμη...