Facts & Figures για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Facts & Figures για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στην Ένωση, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

#2 διαδοχικά ματς χωρίς να δεχθεί γκολ έχει ο ΠΑΟΚ στα play off του πρωταθλήματος, αφού έβγαλε τις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο με ισάριθμες νίκες με σκορ 1-0 εντός και εκτός έδρας.

#5 αναμετρήσεις χωρίς ήττα εκτός έδρας στα Play Offs μέτρα ο ΠΑΟΚ που έβγαλε τη σεζόν 2015-16 χωρίς να χάσει μακριά από την Θεσσαλονίκη. Η νίκη επί του Πανιωνίου διεύρυνε το σερί, χωρίς βέβαια να υπολογίζεται το παιχνίδι που διεκόπη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό.

#5 φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στην διαδικασία των Play Offs ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και στα παιχνίδια που έχουν γίνει με γηπεδούχο την αθηναϊκή ομάδα υπάρχουν δύο ισοπαλίες χωρίς γκολ και τρεις ήττες για τον Δικέφαλο. Το μοναδικό γκολ που έχει σημειώσει σε εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ για τα play off ήρθε με σουτ του Βλάνταν Ίβιτς στην ήττα με 3-1 στις 20 Μαίου 2009.

#23 νίκες σε 51 αναμετρήσεις στην διαδικασία των Play Offs έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ που έχει ακόμη εννιά ισοπαλίες και 19 ηττες.

Διαβάστε ακόμη...