"Nα κρατήσουμε την πρώτη θέση"

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και τη συνέχεια των playoffs...
"Nα κρατήσουμε την πρώτη θέση"

 Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε:

Για τη σημασία της σημερινής νίκης: «Πλησιάζουμε στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και οι παίκτες να κρατήσουν την υγεία τους. Είχαν προβλήματα κάποιοι παίκτες μας. Και του Πανιωνίου που δεν έχουν τόσο μεγάλο ρόστερ όπως το δικό μας. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν κι αλλιώς. Ευτυχώς κρατήσαμε το 1-0 και είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τις φάσεις που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ: «Πάντα ασχολούμαστε με τις φάσεις τόσο επιθετικές, όσο και αμυντικές. Μετά από τόσα παιχνίδια η συγkέντρωση πέφτει. Όλα τα παιχνίδια στα πλέι οφ κρίνονται στο γκολ. Αυτό έχει σχέση με την κούραση και τη συγκέντρωση. Το μυαλό δεν λειτουργεί σωστά. Σημασία έχει όπως είπα οι παίκτες να έχουν υγεία και να κρατήσουμε την 1η θέση στην οποία βρισκόμαστε».

Για τον Πούγγουρα : «Τον γνωρίζω πολύ καλά από τις μικρές ηλικίες. Ξέρω πως είναι άξιος και καλός ποδοσφαιριστής. Είχε κάρτα σήμερα, μας απείλησαν από την πλευρά του και δεν ήθελα να ρισκάρω να δεχτεί κάρτα και να μείνουμε με δέκα παίκτες γι' αυτό τον έβγαλα στο ημίχρονο».

Για τον λίγο κόσμο στα παιχνίδια των play off: «Συμφωνώ δεν είναι ωραία εικόνα τα γήπεδα να είναι άδεια. Δεν είναι ευχάριστο αυτό. Βέβαια δεν ήταν γεμάτα και στην κανονική σεζόν. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να δίνουμε το 100% μέχρι την τελευταία ημέρα».

Για τον Πέλκα και τα υβριστικά συνθήματα εις βάρος του: «Δεν είχε σχέση με τον Πανιώνιο και την ομάδα. Το δήλωσε και ο ίδιος. Ηταν λάθος του που πανηγύρισε έτσι, είναι νέος παίκτης και μόνο αυτός ξέρει γιατί πανηγύρισε έτσι».

Διαβάστε ακόμη...