Facts & Figures για το Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.
Facts & Figures για το Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στους Κυανέρυθρους, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

#5 συνεχόμενα παιχνίδια που σκοράρει μόνο η μια από τις δύο ομάδες για τον ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο ανεξάρτητα έδρας. Τα τρία τελευταία μάλιστα έχουν τελειώσει με 1-0, ενώ τα δύο προηγούμενα υπήρξε νίκη με 2-0.

#3 νίκες έχει στις τρεις συμμετοχές του στα Play Offs ο Πανιώνιος και οι τρεις είναι κόντρα σε ομάδες με "κιτρινόμαυρα", αφού την πρώτη του χρονιά (2007-08) κέρδισε μόνο τον Άρη, ενώ πέρσι και φέτος έχει νίκες επί της ΑΕΚ.

#10 γκολ έφτασε στη φετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς , ο οποίος έχει έξι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τρία στο Κύπελλο Ελλάδος και το ένα που σημείωσε στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

#2 γκολ είχε σημειώσει στην περσινή τους κόντρα για τα Play Offs ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οι Αθανασιάδης και Μακ ήταν οι σκόρερ, ενώ και στο ματς της Τούμπας που είχε τότε γίνει την 4η αγωνιστική ο Αθανασιάδης είχε σημειώσει και τα δύο γκολ του Δικεφάλου.

#3 αγώνες χωρίς ήττα εκτός έδρας είχε ο ΠΑΟΚ στα περσινά Play Offs και θέλει να συνεχίσει το σερί του που είχε ξεκινήσει από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας και το 1-1 με τον Παναθηναϊκό, συνεχίστηκε με τη νίκη επί του Πανιωνίου και έκλεισε με το 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...