Ένας ακόμη τελικός μπροστά μας!

Για την 4η αγωνιστική των play offs, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο...
Ένας ακόμη τελικός μπροστά μας!

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους τιμωρημένους Ουάρντα - Σάκχοφ και τους τραυματίες Μυστακίδη - Βαρέλα. Αντίθετα επιστρέφει ο Κρέσπο που εξέτισε την πονή των δύο αγωνιστικών.  Στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: «Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που έχει αποδείξει πολλά πράγματα και το ματς στη Νέα Σμύρνη θα είναι διαφορετικό απ' το προηγούμενο. Παίζουμε εκτός έδρας κόντρα σε μία ομάδα πολύ καλά οργανωμένη που ξέρει τι ζητάει και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εμείς έχουμε μόνο ένα στόχο, τη νίκη. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αλλά είμαστε συνηθισμένοι και αναζητούμε πάντα τη νίκη. Και εμείς και ο Πανιώνιος έχουμε διαφορετικές ομάδες το πόσο διαφέρουν θα το δούμε την Τετάρτη. Εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού τον οποίον δεν θα αλλάξουμε. Στόχος μας είναι η νίκη και προς τα εκεί οδεύουμε» .

Ο ΠΑΟΚ φυσικά περιμένει να πάρει το ... αιωρούμενο τρίποντο του εκτός έδρας αγώνα με τον βάζελο, με το οποίο θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας των play offs. Όσον αφορά τον Πανιώνιο, ο τεχνικός του δεν υπολογίζει τον  Μασούντ (αποβλήθηκε στον αγώνα της Τούμπας), καθώς και τους τραυματίες Γιαννιώτη, Βλάχο, Σιώπη, Πλιάτσικα, Γεσίλ και τον Φούντα.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μπαντής, Βοσνιάδης, Τασουλής, Μουκτάρης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Βουκελάτος, Μπεν, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Ταπόκο, Σαββίδης.

Η ΚΕΔ όρισε τον Αρετόπουλο να σφυρίξει την αναμέτρηση, με βοηθούς τους Καμπούρη (Εύβοιας), Λάμπρου (Αν.Αττικής), 4ος ο Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιανναδάκης (Λασιθίου)

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον Πανιώνιο, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...