«Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό»

Δηλώσεις έκανε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο ο, προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα όσα ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες από τον..επίσημο Παναθηναϊκό..
«Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό»

Αν ήταν καταλυτική η σημερινή νίκη για την πρωτιά στα play offs: «Κοιτάξτε ήταν ένα παιχνίδι, πήραμε τους τρεις βαθμούς και έχουν μείνει άλλα τρία παιχνίδια και άλλοι εννέα βαθμοί. Δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κερδίσαμε, ήμασταν καλύτεροι σήμερα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια και το κάθε επόμενο θα είναι πιο δύσκολο, ιδιαίτερα τώρα με αυτές τις συνθήκες που παίζουμε και τον λόγο που μετά από 11 μήνες πλησιάζει το τέλος και οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι πλέον το πιο σημαντικό».

Για το αν συμφωνεί πως οι παίκτες ήταν αρκετά καλοί σήμερα, ωστόσο ήταν άστοχοι μέχρι να μπει ο Πρίγιοβιτς: «Οι παίκτες σήμερα ήταν πάρα πολύ θετικοί, είχαν όρεξη από την αρχή, κάνανε αυτά τα πράγματα που είπαμε να κάνουμε. Θέλαμε άμεση πίεση, θέλαμε να ελέγξουμε εμείς το παιχνίδι, να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα από τις άλλες ομάδες, να βγαίνει γρήγορα μπροστά, να βγαίνει γρήγορα στις κόντρα επιθέσεις. Όσον αφορά αυτό, κλείσαμε καλά την ομάδα του Πανιωνίου. Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι, εκτός αυτό που λέτε εσείς, βρήκαμε δυο φορές την εστία αλλά ήταν δυο δοκάρια και μετά βάλαμε αυτό το ωραίο γκολ που έκανε ο Πρίγιοβιτς και είχαμε άλλες μια-δυο ευκαιρίες που μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Δεν είναι θετικό βέβαια όταν δεν βρίσκεις εστία και ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν έχει αποκρούσεις, αλλά είναι πολύ δύσκολο να παίζεις κόντρα σε μια ομάδα που κατά την άποψη μου, παίζει την καλύτερη άμυνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όταν βρίσκονται όλοι πίσω από την μπάλα».

Τέλος, για την αντιμετώπιση μερικών ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τα όσα έγιναν την Τετάρτη στη Λεωφόρο: «Ντρέπομαι για τους ίδιους. Το μπουκάλι το πέταξα ο ίδιος απο την κερκίδα και χτύπησα μόνος μου. Μόνο αυτό δεν ακούσαμε και απομένει να ακούσουμε..»

Διαβάστε ακόμη...