Νίκη για να εδραιωθεί στην κορυφή!

Τον φιλόδοξο Πανιώνιο υποδέχεται στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play offs...
Νίκη για να εδραιωθεί στην κορυφή!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3, ραδιοφωνικά από το paokmania web radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας... 

Με δεδομένο ότι θα γίνει το αυτονόητο και ο βάζελος τα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον νόμο, ο Δικέφαλος έχει την ευκαιρία παίρνοντας το τρίποντο να φτάσει τους 8 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία και να πάρει για τα καλά κεφάλι στην υπόθεση πρωτιά στα play offs...

Το έργο των παικτών του Βλάνταν Ίβιτς μόνο εύκολο δε θα είναι, καθώς η αθηναϊκή ομάδα εκτός από την εξαιρετική παρουσία της στην κανονική περίοδο, έχει ήδη πάρει 4 βαθμούς στα δύο παιχνίδια που έδωσε με βάζελο εντός και αεκ εκτός και ειδικά στο δεύτερο από αυτά εντυπωσίασε!

Ο τεχνικός της ομάδας μας, μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων τόνισε:  «Όπως έχω πει ξανά μέσα στην σεζόν, ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα η οποία έχει παίξει καλό και όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό Πανιώνιο. Βρίσκονται με της αξία τους εκεί που είναι και κατά την άποψή μου θα είναι τα δύο πιο δύσκολα παιχνίδια στα Play Offs για εμάς. Έχουμε μπροστά μας ένα σύνολο που ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και έχει έναν εξαιρετικό και έμπειρο προπονητή, που με αυτή την ομάδα έχει καταφέρει να μιλάει γι αυτούς όλη η Ελλάδα. Συγχαρητήρια σε όλους γι αυτό. Βέβαια πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα παλέψουμε να βγούμε νικητές σε αυτά τα παιχνίδια».

Πολλές και σημαντικές απουσίες για τον Δικέφαλο, καθώς δεν συμμετέχουν στην αποστολή οι: Σάκχοφ, Ουάρντα, Κρέσπο, Ενρίκε (τιμωρημένοι), Μυστακίδης, Βαρέλα (τραυματίες). Στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:  Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Χατζηισαΐας, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Λέοβατς, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Μάτος, στη μεσαία γραμμή Κάνιας - Τσίμιροτ - Μπίσεσβαρ και μπροστά τους Κάμπος - Πρίγιοβιτς - Πέλκας. Εφόσον ο Ίβιτς αποφασίσει να παίξει με 3ο ανασταλτικό χαφ, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κάτσε - Χαρίσης, ενώ στα πλάγια της επίθεσης θα παίξει ένας από τους Μπίσεσβαρ - Πέλκα, με επικρατέστερο τον πρώτο. 

Όσον αφορά τον Πανιώνιο στην 18μελή αποστολή του βρίσκονται οι: Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Βλάχος, Κόρμπος, Μπάλλας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Βουκελάτος, Μπεν, Καθάριος, Ταπόκο, Μπαντής, Μασούντ, Σαββίδης.

Η ΚΕΔ όρισε τον Βάτσιο να σφυρίξει τον παιχνίδι, με βοηθούς τους Δημητριάδη (Καστοριάς), Νικολακάκη (Ηρακλείου), 4ος ο ... Αρετόπουλος (Τρικάλων) και  παρατηρητής ο Βέλλιος (Ξάνθης)

Θυμηθείτε την εντυπωσιακή (υπέρ μας) προϊστορία -σαν γηπεδούχοι- με τον Πανιώνιο, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...