Εξίσωσαν θύματα και ... θύτες!!!

Πολύ βαριές είναι οι ποινές που επιβλήθηκαν στους παίκτες οι οποίοι συμμετείχαν (;) στο επεισόδιο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο, λίγο πριν τη διακοπή του αγώνα βάζελος - ΠΑΟΚ.
Εξίσωσαν θύματα και ... θύτες!!!

Αυτός που τα ξεκίνησε όλα  (Μπεργκ) τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές (3+1 σαν αρχηγός), ο Κουλιμπαλί με τρεις και ο Βλαχοδήμος με μια, ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ τιμωρήθηκαν οι Σάκχοφ, Ουάρντα και Κρέσπο με τρεις αγωνιστικές!!! Ειδικά οι δύο τελευταίοι τιμωρήθηκαν για λόγους που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει!  Ο Κομίνης έκανε καλά τη δουλειά του, διαλύοντας αναίτια τον ΠΑΟΚ, αφήνοντάς τον αποδεκατισμένο για τη συνέχεια των play offs! 

Ο Ουάρντα αποβλήθηκε με 2 ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες και θα τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές!!! Ο Κρέσπο δέχτηκε επίθεση από ένα τσούρμο βάζελους και τιμωρείται το ίδιο με αυτούς που προκάλεσαν την επίθεση!  Αυτά όλα είναι μαθήματα ιστορίας... Τέτοια πράγματα δε γίνονται ούτε στην Ουγκάντα!

Το κλάμα των διοικούντων του βάζελου, μετά την επίθεση στον Ίβιτς, αντί να ευαισθητοποιήσει τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, φαίνεται πως έπιασε τόπο! Το μόνο που απομένει να δούμε, είναι να πάρει το ματς στα χαρτιά η ομάδα του αλαφούζου, ώστε να ολοκληρωθεί μια ακόμη φαρσοκωμωδία, σε βάρος του ΠΑΟΚ από το αδηφάγο κέντρο!

Είναι πραγματικά εξωφρενικό αυτό που αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο, που έβαλε στο ίδιο τσουβάλι συμπεριφορές και ... συμπεριφορές!!! 

Διαβάστε την απόφαση ΕΔΩ

* Ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα έφεσης για τις ποινές που επιβλήθηκαν στους τρεις παίκτες του ...

Διαβάστε ακόμη...