Οριστική διακοπή στη Λεωφόρο!

Για την 2η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον βάζελο, το παιχνίδι όμως διακόπηκε στο 54' λόγω τραυματισμού του Ίβιτς από τενεκεδένιο κουτάκι μπύρας ...
Οριστική διακοπή στη Λεωφόρο!

Το παιχνίδι πέρασε σε 2η μοίρα, με τον Ίβιτς να κατεβάζει στο αρχικό σχήμα τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζά, Λέοβατς στην άμυνα, Τσίμιροτ, Κάτσε, Σάκχοφ στη μεσαία γραμμή και Ουάρντα Πρίγιοβιτς, Ενρίκε στην επίθεση.

Μια 11άδα που εξέπληξε καθώς από αυτήν απουσίαζαν οι Κάμπος, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Μάτος και κανείς πραγματικά δεν κατάλαβε τον λόγο του rotation, σε ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι παρατάχτηκαν με σημαντικές απουσίες!!!

Ο βάζελος άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Μπεργκ σε μια φάση στην οποία εκτέθηκε η άμυνά μας, καθώς ο Μολίνς βγήκε στα αριστερά μόνος του, έκοψε την μπάλα στον σκόρερ και έτσι γράφτηκε το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας, και στο 17ο λεπτό, το δυνατό σουτ του Ενρίκε το έβγαλε σε κόρνερ ο Βλαχοδήμος, ο οποίος 3 λεπτά αργότερα είδε την κόκκινη για πεντακάθαρο μαρκάρισμα εκτός περιοχής στον Ενρίκε. Ο Στιλ πέρασε στη θέση του Μολίνς, ενώ στο φάουλ που εκτελέστηκε ο Κάτσε σημάδεψε τη συμβολή των δοκών του βάζελου.

Στο 35ο λεπτό, ο Κάμπος πέρασε στη θέση του Ενρίκε που για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς ήταν πολύ νευρικός και στις καθυστερήσεις χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Πρίγιοβιτς να γυρίζει την μπάλα και ο Κάμπος να μην προλαβαίνει, καθώς η πάσα ήταν ένα κλικ πιο δυνατή...

Με την έναρξη της επανάληψης ο Μπίσεσβαρ μπήκε στη θέση του Κάτσε, στο 47ο λεπτό, ο Κομίνης έδειξε κίτρινη (ανύπαρκτη) στον Ουάρντα και στο 51ο λεπτό, του έβγαλε δεύτερη ανύπαρκτη κίτρινη αποβάλλοντάς τον!

Τέλος στο 54ο λεπτό, ένα αντικείμενο χτύοησε στο κεφάλι τον Ίβιτς, ένα μεταλλικό κουτί μπύρας που έστειλε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ στο Νοσοκομείο και τον βάζελο πιθανότατα στο -1 της ειδικής βαθμολογίας!

 

{dailymotion}x5mowt2{/dailymotion}

Δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Μπεργκ έχει πέσει πάνω στον Κρέσπο και ξεκινάει μεγάλα επεισόδια μεταξύ των παικτών. Στη φάση πριν τη διακοπή ο Μπέργκ έπρεπε να αποβληθεί, όπως και ο Κουλιμπαλί! Μιάμιση ώρα αργότερα Κομίνης έδειξε κόκκινη σε Κουλιμπαλί - Σάκχοφ, και κίτρινη σε Μπεργκ (μάς δουλεύει κανονικά ο Κομίνης!!!) - Κρέσπο!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

βάζελος: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ρέις, Μαρινάκης, Εμποκού, Μόλινς (23' Μολίνς), Κλωναρίδης, Μπεργκ. Αναπληρωματικοί: Στιλ, Ευαγγέλου,  Χουχούμης, Βλαχοδήμος, Σταϊκος, Λέτο, Χατζηγιοβάνης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (46'  Μπίσεσβαρ), Σάκχοφ, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Ενρίκε (35' Κάμπος). Αναπληρωματικοί: Μπρκιτς, Μάτος, Πούγγουρας, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης, Κάμπος

...................................................................

Θυμηθείτε τα όσα έγιναν στο παιχνίδι...

Ενός λεπτού σιγή για τον Ζαχαρία Πιτυχούτη

Το παιχνίδι ξεκίνησε μπροστά σε λιγότερους από 7.000 θεατές

3ο λεπτό: Χέρι του Κουτρουμπή, λίγο έξω από την περιοχή, τίποτε δεν είδε ο Κομίνης! Το πήραμε το μήνυμα

10ο λεπτό: 1-0 ο βάζελος με Μπεργκ, σε φάση που ξεκίνησε μετά από ρήγμα στα δεξιά της άμυνάς μας, με τον Μολίνς να βγάζει την τελική πάσα στον σκόρερ

17ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Ενρίκε σε κόρνερ ο Βλαχοδήμος, στό ίδιο λεπτό κίτρινη στον Κάτσε για μαρκάρισμα σε προηγούμενη φάση

20ό λεπτό: Κόκκινη στον Βλαχοδήμο για μαρκάρισμα εκτός περιοχής στον Ενρίκε. Στιλ στη θέση του Μολίνς

24ο λεπτό: Φοβερό δοκάρι ο Κάτσε σε εκτέλεση φάουλ

26ο λεπτό: Κίτρινη στον Ενρίκε μετά από επιταγή της εξέδρας

33ο λεπτό: Ο Γλύκος απέκρουσε την κεφαλιά του Μπεργκ, μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά

35ο λεπτό: Κάμπος στη θέση του Ενρίκε

45'+1: Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Πρίγιοβιτς να γυρίζει την μπάλα και ο Κάμπος να μην προλαβαίνει

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η επανάληψη

46ο λεπτό: Μπίσεσβαρ στη θέση του Κάτσε

47ο λεπτό: Κίτρινη (ανύπαρκτη) στον Ουάρντα

51ο λεπτό: Ο άνθρωπος είναι τρελός!!! Βγάζει δεύτερη ανύπαρκτη κίτρινη στον Ουάρντα!!! Ο ορισμός του ξεφτιλισμένου διαιτητή! Κάποιος να τον μαζέψει

54ο λεπτό: Αντικείμενο στο κεφάλι του Ίβιτς!!! Ένα μεταλλικό κουτί μπύρας σωριάζει τον Ίβιτς στο έδαφος!

Νωρίτερα ο Μπεργκ έχει πέσει πάνω στον Κρέσπο και ξεκινάει μεγάλα επεισόδια μεταξύ των παικτών. Στη φάση πριν τη διακοπή ο Μπέργκ έπρεπε να αποβληθεί, όπως και ο Κουλιμπαλί!

Ράμματα έχουν γίνει στο κεφάλι του Ίβιτς!

Ο ΠΑΟΚ επικαλείται τον ΚΑΠ και ζητάει διακοπή του αγώνα! Ο Κομίνης φέρεται να θέλει να συνεχίσει το ματς!!!

Εν αναμονή της απόφασης του Κομίνη, ο κόσμος σιγά σιγά αδειάζει τις κερκίδες

Για τη φάση που προηγήθηκε του τραυματισμού του Ίβιτς, ο Κομίνης έδειξε κόκκινη σε Κουλιμπαλί - Σάκχοφ, και κίτρινη σε Μπεργκ (ρε μας δουλεύεις!!!) - Κρέσπο!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

βάζελος: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ρέις, Μαρινάκης, Εμποκού, Μόλινς (23' Μολίνς), Κλωναρίδης, Μπεργκ. Αναπληρωματικοί: Στιλ, Ευαγγέλου,  Χουχούμης, Βλαχοδήμος, Σταϊκος, Λέτο, Χατζηγιοβάνης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (46'  Μπίσεσβαρ), Σάκχοφ, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Ενρίκε (35' Κάμπος). Αναπληρωματικοί: Μπρκιτς, Μάτος, Πούγγουρας, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης, Κάμπος

.........................................................

To pregame της αναμέτρησης...

Τελικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ: αεκ - Πανιώνιος 0-1!!!

19:00 Έφτασε χωρίς προβλήματα στη Λεωφόρο η αποστολή του Δικεφάλου

Από την αποστολή του ΠΑΟΚ "κόπηκε" τελικά ο Δημήτρης Πέλκας

Η ενδεκάδα του Δικεφάλου

19:35 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ

19:46 Βγήκε για ζέσταμα ο ΠΑΟΚ την ώρα που οι λίγοι φίλοι του βάζελου έβριζαν τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη

20:10 Λίγος ο κόσμος στο γήπεδο, ένα 20λεπτο πριν ο Κομίνης σφυρίξει τη σέντρα

20:16 Στα αποδυτήρια ο ΠΑΟΚ σε λίγο η σέντρα ...

Διαβάστε ακόμη...