"Καθοριστικό το επόμενο παιχνίδι"

Ο Χοσέ Κρέσπο τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να πάρει διαφορά στη βαθμολογία των πλέι οφ και ξεκαθάρισε ότι πλέον πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στο ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.
"Καθοριστικό το επόμενο παιχνίδι"

Ο αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δήλωσε παράλληλα αισιόδοξος για την πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα και το "εισιτήριο" για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του novasports:

«Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε μια καλή διαφορά. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, είμαστε ένα βαθμό πίσω από την ΑΕΚ που τώρα είναι πρώτη. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι σε αυτή την περίεργη διαδικασία».

Για το κακό ξεκίνημα σε ένα ακόμα παιχνίδι φέτος:

«Δεν ξέρω αν είναι έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά όντως έχει συμβεί σε κάποια παιχνίδια. Μπορεί να είναι το γεγονός ότι ο αντίπαλος στην αρχή πιέζει ψηλά και μπορεί ένα λάθος να αποβεί μοιραίο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, πιέσαμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στα πλέι οφ πιστεύω ότι τα παιχνίδια θα είναι κλειστά, θα κρίνονται στο γκολ και κοιτάμε τη συνέχεια».

Για το αν υπήρχε χαλάρωση μετά την κατάκτηση του κυπέλλου:

«Δε θα το έλεγα. Αυτό τελείωσε μία μετά τον τελικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε το τρόπαιο, αλλά αυτό τελείωσε και από την Τρίτη είμαστε συγκεντρωμένοι στα πλέι οφ, γιατί θέλουμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για την κούραση και αν μπορεί να επηρεάσει:

«Από τη στιγμή που οι διαφορές στα πλέι οφ είναι μικρές, το γεγονός ότι παίξαμε τα περισσότερα παιχνίδια, ίσως να είναι το αρνητικό μας. Όπως σήμερα, που δεχτήκαμε ένα γκολ και στη συνέχεια δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε».

Για την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα και τις εντυπώσεις από το πρωτάθλημα:

«Είναι ένα πρωτάθλημα που έχει κάποιες αρκετά καλές ομάδες. Έχει ένα καλό επίπεδο. Είναι και κάποια γήπεδα που είναι λίγο χαμηλότερα σε ποιότητα... Το πρωτάθλημα με τα πλέι οφ στο τέλος, είναι κάτι περίεργο. Του χρόνου που θα είναι διαφορετικά, θα είναι σίγουρα κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον».

Διαβάστε ακόμη...