Πεντάσφαιρος με το μυαλό στον τελικό!

Αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League, με τον ΠΑΟΚ να διαλύει στην Τούμπα την ομάδα της Κέρκυρας με 5-1...
Πεντάσφαιρος με το μυαλό στον τελικό!
Ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Μπρκιτς κάτω από τα δοκάρια, Κίτσιου, Μαλεζά, Πούγγουρα, Δεληγιαννίδη στην άμυνα, Κάτσε, Κάνιας, αμυντικά χαφ, Ενρίκε, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ μπροστά τους και Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης σε ένα 4-2-3-1, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να ξεκουράζει κάποιους από τους βασικούς, ενόψει του τελικού! Μπροστά σε 6.000 θεατές, ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που από το 1ο λεπτό κυριάρχησε στο γήπεδο, εγκαταστάθηκε προς την περιοχή της Κέρκυρας και δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες, με τον Κοτζαβασίλη να κρατάει το μηδέν με σωτήριες επεμβάσεις του! Στο 30ό λεπτό, σέντρα του Ενρίκε από τα δεξιά και ο Κάτσε με εξαιρετική κεφαλιά - ψαράκι άνοιξε το σκορ! Στο επόμενο λεπτό, η Κέρκυρα στην πρώτη και ΜΟΝΑΔΙΚΗ επίσκεψή της στην περιοχή μας, ισοφάρισε με τον Παμλίδη!

Στο 32ο λεπτό και πάλι μετά από σέντρα του Ενρίκε, ο Κουλούρης με σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-1, για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου , όταν κέρδισε πέναλτι ο Κίτσιου, το οποίο εκτέλεσε ο Μπίσεσβαρ και σημείωσε το 3-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο...

Με την έναρξη της επανάληψης πέρασε στο ματς ο Σιαμπάνης στη θέση του Μπρκιτς, ενώ στο 58' ο Πρίγιοβιτς μπήκε στη θέση του Μπίσεσβαρ, με τον ΠΑΟΚ να παίζει πλέον 4-4-2...

Ο Δικέφαλος συνέχισε να προσπαθεί να βρει δίχτυα και τα κατάφερε στο 62ο λεπτό όταν ο Κουλούρης βρήκε τον Ουάρντα που από πλάγια θέση έγραψε το 4-1, για να έρθει στο 83ο λεπτό ο Πρίγιοβιτς να κάνει με εξαιρετικό τελείωμα το τελικό 5-1, με τον κόσμο στις εξέδρες να ζητάει το ... Κύπελλο!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς (46' Σιαμπάνης), Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Κάτσε, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (58' Πρίγιοβιτς), Ουάρντα, Ενρίκε (68' Χαρίσης), Κουλούρης. 

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Επστάιν, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Παμλίδης, Σιόντης, Ζορμπάς, Κόντος (86' Τρεπεκλής), Ονιϊλο (62' Τζανουλίνος), Γεωργακόπουλος (76' Γκαμάγκας).

.........................................................Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησηςΤέλος92ο λεπτό: Κίτρινη στον Σπίνουλα για μαρκάρισμα στον Ουάρντα3 λεπτά οι καθυστερήσεις86ο λεπτό: Τρεπεκλής στη θέση του Κόντου83ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Πρίγιοβιτς και 5-1. Εξαιρετικό τελείωμα76ο λεπτό: Γκαμάγκας στη θέση του Γεωργακόπουλου68ο λεπτό: Χαρίσης στη θέση του Ενρίκε, κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ63ο λεπτό: Βγήκε ο Ονιίλο και μπήκε ο Τζανουλίνος62ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο  Κουλούρης βρήκε τον Ουάρντα που από πλάγια θέση έγραψε το 4-158ο λεπτό: Πρίγιοβιτς στη θέση του Μπίσεσβαρ που καταχειροκροτείται. 4-4-2 ο ΠΑΟΚ
46ο λεπτό: Μεγάλη επέμβαση του Κοτζαβασίλη σε σουτ του Δεληγιαννίδη46ο λεπτό: Σιαμπάνης στη θέση του ΜπρκιτςΞεκίνησε η επανάληψη Ημίχρονο στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να είναι στο 3-145'+1': Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, το κέρδισε ο Κίτσιου, το εκτέλεσε ο Μπίσεσβαρ και ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ1 λεπτό οι καθυστερήσεις ...32ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Σέντρα του Ενρίκε και ο Κουλούρης με σουτ στην κίνηση κάνει το 2-131ο λεπτό: Στην πρώτη τελική προσπάθεια η Κέρκυρα ισοφαρίζει με τον Παμλίδη30ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Σέντρα του Ενρίκε από τα δεξιά και ο Κάτσε με εξαιρετική κεφαλιά - ψαράκι ανοίγει το σκορ!

21ο λεπτό: Απίστευτη επέμβαση του Κοτζαβασίλη σε σουτ του Ουάρντα!!!

14ο λεπτό: Νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ενρίκε να μπαίνει στην περιοχή και ο Κατζαβασίλης να αποκρούει δύσκολα!

13ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Ουάρντα να σουτάρει και ο Κοτζαβασίλης να αποκρούει!

10ο λεπτό: Σέντρα του Κίτσιου από τα δεξιά δεν προλαβαίνει ο Κουλούρης

7ο λεπτό: Κεφαλιά του Ενρίκε μπλόκαρε ο Κοτζαβασίλης

5ο λεπτό: Καλό σουτ του Μπίσεσβαρ σε κόρνερ ο Κοτζαβασίλης

3ο λεπτό: Σουτ του Ουάρντα άουτ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Κέρκυρα στη σέντρα και τον ΠΑΟΚ να επιτίθεται προς τις θύρες 7-8

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς (46' Σιαμπάνης), Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Κάτσε, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (58' Πρίγιοβιτς), Ουάρντα, Ενρίκε (68' Χαρίσης), Κουλούρης. 

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Επστάιν, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Παμλίδης, Σιόντης, Ζορμπάς, Κόντος (86' Τρεπεκλής), Ονιϊλο (62' Τζανουλίνος), Γεωργακόπουλος (76' Γκαμάγκας). 

.....................................................

To pregame της αναμέτρησης...

H αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ

18:46 Ολοκληρώθηκε η προθέρμανση των ομάδων, στα αποδυτήρια οι παίκτες σε λίγο η έναρξη

Διαβάστε ακόμη...