Κερδίζει και ... περιμένει!

O ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα (30/04) την Κέρκυρα στα πλαίσια της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League.
Κερδίζει και ... περιμένει!

H αναμέτρηση, όπως και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της Super League θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη της μέσα από το live score του paokmania, όπως φυσικά και από το paokmania web radio.

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να πάρει τους τρεις βαθμούς και να καταστήσει άτυπα το πρωτάθλημα, αφού σε μία ακριβοδίκαιη και ηθική χώρα, η ομάδα του δικέφαλου αύριο θα στεφόταν πρωταθλήτρια. Φυσικά οι δικαστικές αποφάσεις εκκρεμούν, κάτι που κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη της νίκης κόντρα στην μαθηματικά αδιάφορη Κέρκυρα. Το παιχνίδι θα αποτελέσει μία πρόβα τζενεράλε για τον τελικό κυπέλλου που θα γίνει στον Βόλο το άλλο Σάββατο.

Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία 5 παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες έχοντας συγκεντρώσει 15 βαθμούς (Πανιώνιος, ΑΕΛ, Ατρόμητος, ΠΑΟ, Πλατανίας), έχοντας πετύχει 11 γκολ, ενώ έχει δεχθεί μόνο 1. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς έχει κλειδώσει τη 2η θέση, καθώς έχει συγκεντρώσει 58 βαθμούς και διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (47 γκολ) και τη 2η καλύτερη άμυνα (18 γκολ). Η Κέρκυρα από την πλευρά της βρίσκεται στη 10η θέση της φετινής Super League, αφού μάζεψε 32 βαθμούς, πετυχαίνοντας 21 γκολ και έχοντας δεχτεί άλλα 38 γκολ.

Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Λέοβατς, Βαρέλα και Αθανασιάδη, ενώ παράλληλα θα απουσιάσει και ο τραυματίας Μυστακίδης. Παρ' όλα αυτά ο Βλάνταν Ίβιτς προέβη σε μερικές εκπλήξεις στον καταρτισμό της αποστολής. Αναλυτικά η απόστολή: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Κάνιας, Κάτσε, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ουάρντα, Ενρίκε, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

O Σέρβος τεχνικός φαίνεται ότι θα δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ την φετινή χρονιά. Κάτω από τα γκολ ποστ θα βρεθεί ο Μπρίκιτς και η τετράδα της άμυνας φαίνεται ότι θα αποτελείται από τους Κίτσιου, Μαλεζά, Πούγγουρα και Δεληγιαννίδη. Στον χώρο του κέντρου θα βρίσκονται πιθανότατα οι Κάτσε, Χαρίσης και Μπίσεσβαρ. Στην επίθεση προβάδισμα έχουν αποκτήσει οι Ουάρντα και Ενρίκε και μπροστά τους θα βρίσκεται ο Κουλούρης.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Κέρκυρας, Κώστας Χριστοφοράκης πήρε μαζί του στην αποστολή 18 παίκτες, έχοντας παράλληλα και πολλές απουσίες. Οι Γκόμεζ, Βενέτης Νίκιτς και Ντιόγκο είναι τιμωρημένοι, ενώ οι Τουράμ και Κόντος έμειναν εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή της Κέρκυρας: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Ναζίμ, Σιόντης, Τζανουλίνος, Τρεπεκλής, Κόντος, Επστάιν, Γκαμάγκας, Ζορμπάς, Ονίλο, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος, Παμλίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κουμπαράκης από το σύνδεσμο Θράκης. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Δίπλαρης (Καρδίτσας) και Παρασίου (Ημαθίας). Χρέη 4ου διαιτητή θα έχει ο Τίκας (Καρδίτσας) και τέλος παρατηρητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάκος από τον σύνδεσμο της Ξάνθης.

Ο ΠΑΟΚ μετά τον θρίαμβο κόντρα στον βάζελο καλείται να κλείσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με μία νίκη, έχοντας ταυτόχρονα το μυαλό του ... στις δικαστικές αίθουσες. Ο τελικός του κυπέλλου προς το παρόν θα πρέπει προσωρινά να μείνει στην άκρη, έτσι ώστε να πανηγυρίσει ακόμα ένα τρίποντο και να αποθεωθεί από τους οπαδούς του, αφού με μία νίκη θα στεφθεί ηθικά πρωταθλητής.

Θυμηθείτε την εντός έδρας μας προϊστορία με την Κέρκυρα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...