"Aποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς"

O MVP της νικηφόρας αναμέτρησης απέναντι στον Πλατανιά μίλησε μετά τη λήξη...
"Aποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς"

 Αναλυτικά ο Αμρ Ουάρντα τόνισε:

Για το βραβείο του MVP: "Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς αυτή η νίκη, είναι συνολική η προσπάθεια. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Ευχαριστούμε και τον κόσμο και επικεντρωνόμαστε πλέον στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι".

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό: "Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αυτό, υπάρχει και η ήττα σαν αποτέλεσμα. Χάσαμε με 2-0 και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση. Θέλω να πω ότι από την αρχή της χρονιάς, έχουμε αρχίσει να φτιάχνουμε κάτι καλό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Σαββίδη και την οικογένεια του, γιατί μας στηρίζουν κάθε μέρα και θέλουμε να τους κάνουμε υπερήφανους, πετυχαίνοντας κάτι καλό και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο".

Για τη σημερινή νίκη: "Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Είμαστε ο ΠΑΟΚ, είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Ανεξαρτήτως του τι γίνεται σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για την νίκη. Χτίζουμε μία καινούργια ομάδα, μία καλή ομάδα για το μέλλον και προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι".

Για τη ρεβάνς της Πέμπτης: "Φυσικά περιμένω ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο και θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τόσο τον πρόεδρο, όσο και τον κόσμο".

Διαβάστε ακόμη...