Με μοναδική επιλογή το τρίποντο!

Ο Πλατανιάς υποδέχεται στα Περιβόλια τον ΠΑΟΚ, ο οποίος καίγεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά για την νίκη...
Με μοναδική επιλογή το τρίποντο!

Η αναμέτρηση θα γίνει στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Super League και θα ξεκινήσει, όπως και οι υπόλοιποι αγώνες στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score του paokmania όπως φυσικά και απο το Web Radio της σελίδας μας.

O ΠΑΟΚ καλείται να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο, έτσι ώστε να κάνει το καθήκον του και να περιμένει πλέον την δικαστική απόφαση για τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη. Μία απόφαση, η οποία αν έχει τελικά το φυσιολογικό και νομικά δίκαιο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με σημερινή νίκη του Δικεφάλου, θα κατατάξει τον ΠΑΟΚ φαβορί γι' αυτό που περιμένουν εδώ και 32 χρόνια οι οπαδοί του, δηλαδή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσι είναι εύκολο να καταλάβει κανείς, και πολύ περισσότερο οι επιτελείς της ομάδας μας, την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα.

O ΠΑΟΚ στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς, αφού μετράει μόνο 1 ήττα (ΑΕΚ), και 4 συνεχόμενες καθαρές νίκες, χωρίς να δεχτεί γκολ (Πανιώνιος, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός). Ο Δικέφαλος απολαμβάνει την μοναξιά της 2ης θέσης καθώς έχει 55 βαθμούς, διαθέτοντας την 3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (44 γκολ) και ταυτόχρονα την 2η καλύτερη άμυνα (17 γκολ). Από την πλευρά της, η ομάδα της Κρήτης στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει μαζέψει μόλις 7 βαθμούς, γεγονός που έθεσε τον Πλατανιά εκτός διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για τα play offs. Ο Πλατανιάς σ' αυτές τις αναμετρήσεις έχει 2 νίκες (Βέροια, Ηρακλής), 1 ισοπαλία (Πανιώνιος) και 2 ήττες (Ολυμπιακός, ΑΕΚ). Ο Πλατανιάς βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 42 πόντους, έχοντας πετύχει 32 γκολ, ενώ έχει δεχτεί άλλα 31.

Ο Δικέφαλος αριθμεί τρεις απουσίες για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανία. Ο Μυστακίδης και ο Κάνιας θα απουσιάσουν με προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Λέοβατς θα εκτίσει την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του. Ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή. Αναλυτικά οι επιλογές του Ίβιτς : Γλύκος, Μπρκιτς, Κίτσιου, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάτσε, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ουάρντα, Ενρίκε, Κάμπος, Αθανασιάδης, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

O προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος επέλεξε οι Βάντερσον και Μανούσο να εκτίσουν την ποινή τους κόντρα στον ΠΑΟΚ, και έτσι συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Σωτηρίου, Κοκκαλά, Σκουλουδάκη, Παπανικολάου, Γιορέντε, Μαραγκό, Σίγκνιεβιτς, Γιακουμάκη, Γουνδουλάκη, Μενδρινό, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Αποστολόπουλο, Καρυπίδη, Κάργα, Πριντέτα, Στάθη και Μπανανά.

Ο Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, εν όψει του επαναληπτικού κόντρα στον βάζελο και θα παρατάξει μια δυνατή 11αδα που θα κάνει τον ΠΑΟΚ να φτάσει εύκολα στην κατάκτηση της νίκης. Ο ΠΑΟΚ όπως φαίνεται θα κατέβει με 4-2-3-1 και επιθετικό προσανατολισμό. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Γλύκος, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα και Κρέσπο. Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Τσίμιροτ και Σάκχοφ με τον Μπίσεσβαρ να βρίσκεται μπροστά τους. Στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Ενρίκε και Κάμπος, ενώ στην κορυφή, προβάδισμα έχει ο Αθανασιάδης, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή του Πρίγιοβιτς στο αρχικό σχήμα. Πιθανότητες για τη θέση του αριστερού μπακ έχει και ο Κίτσιου και σε μια τέτοια περίπτωση θα υπάρχουν αλλαγές στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, όπου θα παίξουν δύο από τους Μαλεζά, Βαρέλα, Κρέσπο...

Ο Ίβιτς μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Το παιχνίδι με τον Πλατανιά αυτή την στιγμή είναι το πιο σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε στο πρωτάθλημα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι θα πάμε να παίξουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μία ομάδα που κατά την γνώμη μου εύκολα θα μπορούσε να είναι στην πεντάδα. Είναι μία ομάδα που διαθέτει τον καλύτερο προπονητή τα τελευταία δύο χρόνια και είναι στην έκτη θέση και φέτος» .

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βάτσιος από τον σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Κουράκης (Ηράκλειο) και Γεωργακόπουλος (Πειραιά)!!! Χρέη 4ου διαιτητή θα έχει ο Φουκάκης (Ηράκλειο), ενώ παρατηρητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μητροφάνης (Αθήνα).

Η ομάδα μας έχει αγωνιστεί μόνο 4 φορές εκτός έδρας με τον Πλατανιά. Σ' αυτές τις τέσσερις αναμετρήσεις μετράει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Διαβάστε αναλυτικά την προϊστορία κόντρα στον Πλατανιά ΕΔΩ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεχάσουν εντελώς την ρεβάνς του κυπέλλου και να έχουν στο μυαλό τους μόνο στο πως θα έρθει η νίκη κόντρα στον Πλατανιά. Η σημασία του αγώνα είναι τεράστια, καθώς υπό...δικαστικές προϋποθέσεις, ο σημερινός αγώνας είναι ίσως ένας από τους κρισιμότερους στην νεότερη ιστορία του ΠΑΟΚ. Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα είναι ένα απίστευτο...αυτογκόλ. Όλα για όλα λοιπόν για την νίκη, η οποία εν τέλει, ίσως κρίνει και το πρωτάθλημα!!!

Διαβάστε ακόμη...