"Ο σέντερ φορ τρέφεται από τα γκολ"

O σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Δικεφάλου που κλείδωσε την σημερινή νίκη μίλησε μετα το ματς...
"Ο σέντερ φορ τρέφεται από τα γκολ"

Αναλυτικά ο Ευθύμης Κουλούρης τόνισε:

Για την αφιέρωση του γκολ στον Μυστακίδη: "Είχε ένα σοβαρό τραυματισμό, είναι το πιο δύσκολο για έναν αθλητή αυτός ο τραυματισμός στο γόνατο. Είμαστε όλοι μαζί του, ομάδα, συμπαίκτες, είμαστε μία οικογένεια και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός με τη νέα χρονιά".

Για τη σημερινή του απόδοση: "Είναι πολύ σημαντικά τα γκολ για έναν επιθετικό. Σε ορισμένα ματς είχα κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να γίνουν γκολ. Κάποιες φορές σου έρχονται έτσι τα πράγματα, αλλά πρέπει να συνεχίζεις. Σιγά σιγά θα έρθουν περισσότερα και πιο σημαντικά γκολ. Το έψαχνα πολύ, ήμουν λίγο άτυχος. Ο σέντερ φορ τρέφεται από τα γκολ κι είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν πολλά ακόμη".

Για τα επερχόμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: "Είναι κάποια συνεχόμενα ματς, δεν μπορείς να είσαι συνέχεια στο επιθυμητό επίπεδο. Σήμερα κάναμε πολύ καλό ματς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε πολλά σημαντικά ματς μπροστά μας και ιδιαίτερα τώρα το ματς με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε και το Κύπελλο που μας ενδιαφέρει πολύ. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και τελευταία βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο".

Διαβάστε ακόμη...