«Κρατάμε τους τρεις βαθμούς»

Ο Στέλιος Κίτσιου σε δηλώσεις του εξήγησε πως η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο καλή λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, ωστόσο τόνισε πως το πιο σημαντικό είναι η νίκη.
«Κρατάμε τους τρεις βαθμούς»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απ' ότι φάνηκε. Η ομάδα μετά από κάποιες ανάσες που πήρε ξέραμε πως θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Εμείς αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί γιατί έχουμε μπροστά μας πολλά δύσκολα παιχνίδια. Με τον Ατρόμητο, με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι.

Δεν ξέρω τι συζητήθηκε στα αποδυτήρια γιατί εγώ έκανα ζέσταμα, αλλά από την ώρα που η ομάδα βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο με προβάδισμα στο σκορ, σίγουρα ήθελε να το κρατήσει. Καταφέραμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ λίγο αργά αλλά το σημαντικό είναι η νίκη. Όπως είπα και πριν η ομάδα είχε καιρό να αγωνιστεί. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι, αλλά αυτή τη στιγμή κρατάμε τους τρεις βαθμούς.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα γιατί δεν πετυχαίνω πολύ συχνά γκολ. Εύχομαι στη συνέχεια να υπάρξουν κι άλλα για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Διαβάστε ακόμη...