"H ομάδα προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό" (vid)

O τεχνικός του Δικεφάλου τοποθετήθηκε για την αγχωτική νίκη επί του Πανιωνίου στις καθυστερήσεις...
"H ομάδα προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό" (vid)

 Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε:

Για την εικόνα του ματς : «Κρατάμε τη συνολική παρουσία, η ομάδα προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, που είχε να χάσει δύο μήνες. Ακόμη και σήμερα, ο Πανιώνιος είναι 2ος. Δέχεται λίγα γκολ, έχει γρήγορους παίκτες μπροστά, ξέραμε ότι θα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ευτυχώς κερδίσαμε στις καθυστερήσεις, οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και θέληση. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε στους 2β από τον Πανιώνιο, έχουμε άλλα 5 παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Για την αποβολή του Πέλκα : «Δυστυχώς στον πανηγυρισμό, αυτό σήμανε, είμαστε χαρακτήρα, είμαστε άντρες, και δεχόμαστε κόκκινη κάρτα. Δεν υπάρχει καμιά λογική. Παίζουμε στην έδρα μας, δεν υπάρχει λογική. Αν είναι κάτι προκλητικό... Δεν είναι εκτός έδρας, να προσβάλει τις άλλες ομάδες. Αν το συνέβαινε αυτό, θα είχε και πρόστιμο. Φάνηκε πως δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν και δυστυχώς το πλήρωσε ακριβά».

Για τα συχνά γυρίσματα της μπάλας στον Γλύκο : «Κάποιες φορές η μπάλα δεν μπορεί να πάει γρήγορα μπροστά. Κάποιες φορές ο Πανιώνιος έπαιζε με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα. Εκεί δε ρισκάρεις. Στα τελευταία παιχνίδια ρισκάραμε και το πληρώσαμε. Όταν είσαι τελευταίος και δεν μπορείς να βγάλεις τη μπάλα μπροστά, υπάρχει πίσω ο τερματοφύλακας, που είναι ελεύθερος».

Για την έλλειψη του Πρίγιοβιτς : «Στο πρώτο μέρος είχαμε 2-3 καλές φάσεις, όπως και ο Πανιώνιος. Ο Πρίγιοβιτς έπαιξε 10 αγώνες και έβαλε 7 γκολ, αλλά δέχεται κριτική ότι δεν βοηθάει την ομάδα. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εδώ, είναι λίγο περίεργο. Υπάρχουν και οι παίκτες, που περιμένουν την ευκαιρία, όπως ο Κλάους, ο Μυστακίδης ή ο Κουλούρης. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν την ομάδα».

Για τον Κάνιας : «Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα, όπως και όλοι οι άλλοι. Σίγουρα μας έλλειψε, αλλά υπήρχαν και παιχνίδια, που ήταν καλά, αλλά δεν έπαιξε από την αρχή. Έχω 3-4 παίκτες σ΄ αυτή τη θέση, που μπορούν να παίξουν».

Για τη διακοπή που ακολουθεί : «Το πιο βασικό είναι ότι κερδίσαμε. Αν δεν κερδίζαμε, αυτές οι μέρες θα ήταν διαφορετικές. Η ομάδα θέλει ξεκούραση, 2-3 μέρες να ξεφύγει από την καθημερινότητα και μετά να μαζευτούμε και να δουλέψουμε, όσοι θα είμαστε εδώ, να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι».

Διαβάστε ακόμη...