Μοναδικό ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες!

Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζει σήμερα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, για την 25η αγωνιστική της Super League...
Μοναδικό ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες!

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ και να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις. Απέναντι του, η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, ο Πανιώνιος. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τη σελίδα μας για τα όσα θα γίνουν στην Τούμπα, πριν το ματς, κατά τη διάρκειά του, αλλά και μετά τη λήξη του!

Δηλώσεις πριν τον αγώνα δεν είχαμε, πέρα από αυτές του Φερνάντο Βαρέλαο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δεν θα είναι εύκολος αγώνας, αφού ο αντίπαλός μας φέτος είναι ανεβασμένος, όμως παίζουμε στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου μας.»

Όσον αφορά την αποστολή της ομάδας, με τον Ουάρντα να προστίθεται στη λίστα με τις απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Επίσης, στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς δεν είναι και οι Πρίγιοβιτς (τραυματίας), Κάμπος (τραυματίας), Μαλεζάς (τιμωρημένος). Αναλυτικότερα, οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Σέρβος τεχνικός είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Πούγγουρας, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Μυστακίδης, Κουλούρης, Αθανασιάδης, Δεληγιαννίδης.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να επανεμφανιστεί ο Λέοβατς στο αρχικό σχήμα. Δεν υπάρχει κάποια σαφής ένδειξη για το πώς θα καταρτιστεί η αρχική ενδεκάδα που θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, αλλά η πιο πιθανή είναι με το Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τον Λέο Μάτος στα δεξιά, τους Βαρέλα και Κρέσπο κεντρικούς αμυντικούς, τον Λέοβατς αριστερό μπακ και μπροστά τους τον Κάνιας που αναμένουμε την επανεμφάνιση του μαζί με έναν εκ των Τσίμιροτ ή Σακχοφ. Στις πτέρυγες λογικά ο ένας εκ των δυο θα είναι ο Βραζιλιάνος Πέδρο Ενρίκε, στο δέκα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και αναμένουμε να δούμε αν το έτερο εξτρέμ θα είναι ο Μυστακίδης ή κάποια άλλη λύση. Στην κορυφή της επίθεση περιμένουμε την επανεμφάνιση του Κλάους Αθανασιάδη.

Για τον Πανιώνιο, ο προπονητής του, Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες με τους Ρισβάνη, Φούντα, Ενγκόνκ, Αντωνιάδη, Λάμπρου (λόγω σχετικού όρου μεταξύ των δυο ομάδων) αλλά και τον Οικονόμου να ταλαιπωρείται με ίωση παρόλο που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Νεοσμυρνιωτών. Συνολικά στην αποστολή των «κυανέρυθρων» συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές: Πλιάτσικας, Τασουλής, Μουκτάρης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Γκιοατά, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Μασούντ, Σαββίδης, Βοσνιάδης.

Οι εκλεκτοί της ΚΕΔ για την αναμέτρηση είναι: Διαιτητής ο Στυλιαράς Δημήτριος (Αιτ/νιας), βοηθοί του οι Ευθυμνιάδης Δαμιανός (Πιερίας) και Πετρόπουλος Τρύφων (Αρκαδίας). 4ος διαιτητής θα είναι ο Τζήλος Αθανάσιος (Λάρισας) και τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ο Φλώτσιος Σταύρος (Βοιωτίας).

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Ν.Σμύρνη ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από γκολ του Ανσαριφαρντ σε έναν αγώνα που η ομάδα μας εκτός από πολλές χαμένες ευκαιρίες, είχε και δυο δοκάρια.

Μπορείτε να θυμηθείτε την προϊστορία των εντός έδρας αναμετρήσεων μας με τον Πανιώνιο ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...