MVP της αγωνιστικής ο Πρίγιοβιτς

Έδωσε σκληρές μάχες για περισσότερα από 95 λεπτά, πέτυχε ένα γκολ, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και συνέβαλε ακόμα και στο αμυντικό κομμάτι.
MVP της αγωνιστικής ο Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κατέκτησε το βραβείο του MVP της 23ης αγωνιστικής της Super League, για την εμφάνισή του στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Πρίγιοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής της ψηφοφορίας που διοργανώνει η Nova, η Super League και ο ΠΣΑΠ για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 23ης αγωνιστικής συγκεντρώνοντας το 24,85% των ψήφων, κοινού και επιτροπής συνολικά, και άφησε στην δεύτερη θέση τον Πασχαλάκη του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κράτησε την ομάδα του όρθια στην Λάρισα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις.

Ο Σέρβος επιθετικός, που αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό, λίγο έλειψε να κάνει το νταμπλ στους ατομικούς τίτλους της αγωνιστικής.

Το τέρμα του, το οποίο προήλθε από εξαιρετικές ενέργειες, αρχικά του Τσίμιροτ και στην συνέχεια του Ενρίκε , έμεινε στην δεύτερη θέση με 16,21%.

Στην κορυφή βρέθηκε το τέρμα της ισοφάρισης του ΠΑΣ κόντρα στην ΑΕΛ, το οποίο σημείωσε ο Πέδρο Κόντε, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάμπλο Μάσα του Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε ακόμη...