Πατήστε τον ερυθρόλευκο θίασο!

Η μέρα που υποδεχόμαστε στην Τούμπα τους παίκτες του γάβρου έφτασε!
Πατήστε τον ερυθρόλευκο θίασο!

Για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο γάβρο (ένας Θεός ξέρει πώς βρίσκεται εκεί!), σε παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τη σελίδα μας για τα όσα θα γίνουν στην Τούμπα, πριν το ματς, κατά τη διάρκειά του, αλλά και μετά τη λήξη του!

Ο Βλάνταν Ίβιτς μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Είναι ένας αγώνας. Ένα ντέρμπι το οποίο ο κόσμος και οι παίκτες περιμένουν. Ζουν γι αυτά τα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι να έχουν ηρεμία. Προσπαθούμε να είμαστε συνέχεια κοντά τους και να τους μιλάμε. Τους δίνουμε τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται και τους προετοιμάζουμε για κάθε αγώνα. Σε πολλές περιπτώσεις προσπαθούμε να τους χαλαρώσουμε από την πίεση που λογικά υπάρχει, ειδικά όταν παίζουμε στην έδρα μας. Προσπαθούμε να τους εξηγήσουμε ότι ο κόσμος περιμένει να δει αυτό που παρουσίασε η ομάδα το τελευταίο τρίμηνο. Είναι προσδοκίες που οι ίδιοι δημιούργησαν με την απόδοσή τους. Είναι λογικό όταν έχεις κάνει πολλά καλά παιχνίδια οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν, τόσο από τον κόσμο όσο και από εμάς τους ίδιους. Σίγουρα για να κρατήσεις σταθερή την απόδοση χρειάζεται ηρεμία, δουλειά και καλή ψυχολογία».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για σήμερα τον τραυματία Κάνιας και στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάτσε, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Κάμπος, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ουάρντα (ή Μπίσεσβαρ), Κάμπος, Πρίγιοβιτς, Μυστακίδης (ή Ενρίκε). Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Σάκχοφ, με τον Ιβιτς να έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο των αρκετών επιλογών σε κάποιες θέσεις...

Η Τούμπα αναμένεται να είναι και σήμερα η γνωστή Τούμπα, το γήπεδο φόβητρο της ομάδας του ελληνικού δημοσίου, φτάνει η συμπεριφορά μας να μη δώσει λαβή για παρατράγουδα στους γνωστούς "υπηρέτες" του γάβρου!

Όσον αφορά τον σιχαμένο αντίπαλο, ο Μπέντο πήρε στην αποστολή τους:  Ανδρούτσο, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτη, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Λεάλι, Μανθάτη, Μάρτινς, Νικολάου, Παρέδε, Ρέτσο, Ρομαό, Σεμπά.

Η ΚΕΔ όρισε να διευθύνει την αναμέτρηση ο ... Κύζας, ένας μετριότατος διαιτητής με τον οποίον ο γάβρος τρέχει μεγάλο αήττητο σερί, ένας διαιτητής που σαν σελίδα δεν τον έχουμε σε καμία υπόληψη. Βοηθοί του ορίστηκαν οι: Τάτσης (Ηπείρου) - Μπαλτάς (Αχαΐας), 4ος ο Παπαπέτρου (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας)...

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τπν θρήνο, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...