Η επιλογή της ΚΕΔ που προβληματίζει ...

Διαβάσαμε σήμερα το φοβερό στατιστικό που έχει καταγραφεί στα παιχνίδια του γάβρου, στα οποία σφύριξε ο Κύζας και στα οποία η ομάδα της Μουνιχίας μετράει σε 9 ματς μόλις ... οκτώ νίκες και μια ισοπαλία!!!
Η επιλογή της ΚΕΔ που προβληματίζει ...

Παράλληλα, έντυπο που ασχολείται με τη θεματολογία του γάβρου, στο σημερινό πρωτοσέλιδο κάνει λόγο για "στήσιμο" εκ μέρους της ΚΕΔ και στην Τούμπα! Είναι φοβερό το πόσο φοβούνται μήπως και κατά λάθος βρουν απέναντί τους διαιτησία, που υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να τους παίξει 50-50.

Προτιμούν σαφώς να έχουν Παππάδες, Μήτσιους και λοιπούς εξαφανισμένους, με τους οποίους ξεκάθαρα και αποδεδειγμένα, απολαμβάνουν μοναδικής ειδικής μεταχείρισης, σε όποιο γήπεδο και αν παίζουν! Αν υπάρχει κάποιος που δικαιούται να γκρινιάζει για την επιλογή του Κύζα, αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Δραμινός ρέφερι -προς τον οποίον δεν υπάρχει ίχνος εμπιστοσύνης από την πλευρά μας- έδειξε δείγματα ανικανότητας (ή πείτε το όπως αλλιώς θέλετε!), στο πρόσφατο παιχνίδι του Δικεφάλου στην Ξάνθη για το πρωτάθλημα!

Ο τύπος κατάφερε και το τελείωσε 0-0, έχοντας μια διαιτησία που έβγαζε μάτια, προσέχοντας όμως  πάρα πολύ να μην εκτεθεί! Θυμηθείτε κάποια πραγματάκια για να καταλάβετε τι εννοούμε:

Στο πρώτο μισό εκείνου του παιχνιδιού, τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις χάρισε χωρίς λόγο την κίτρινη στους γηπεδούχους σε μαρκαρίσματα, που βάσει κανονισμού επέσυραν τιμωρία, ενώ με περισσή ευκολία την έδειχνε στους δικούς μας, όπως για παράδειγμα αυτή που είδε ο Τσίμιροτ στο 63' και κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο!

Τραβηγμένη και η κάρτα για θέατρο στον Μπίσεσβαρ στο 88' καθώς ναι μεν δεν υπάρχει ανατροπή, ο παίκτης όμως πέφτει επειδή στραβοπάτησε πάνω στο πόδι του αμυντικού και δεν εκβίασε κάτι περισσότερο! Ο Κύζας με το γνωστό κυνικό ύφος και χωρίς δεύτερη σκέψη τον κιτρίνισε...

Στο 59' ο Μπαξεβανίδης κοντά στη γωνία του κόρνερ, κάνει δολοφονικό τάκλιν στον Κλάους , χωρίς να βρει μπάλα, αλλά ο Κύζας έδωσε απλά την κίτρινη, με την κερκίδα να βράζει, σε βάρος του, από δικαιολογημένη αγανάκτηση... Άραγε αν ο παθών ήταν παίκτης αθηναϊκής ομάδας το ίδιο θα αποφάσιζε το μέλος της επίλεκτο μέλος της ΚΕΔ;

Προς το τέλος του παιχνιδιού και ενώ ο ΠΑΟΚ εκτελούσε κόρνερ, ο Λισγάρας έχει πάρει καροτσάκι τον Πρίγιοβιτς , ο ρέφερι βλέπει τη φάση, καθώς λίγο νωρίτερα έκανε υποδείξεις στους παίκτες, όμως δε δίνει απολύτως τίποτε, στο οφθαλμοφανέστατο κράτημα ...  Όλοι θυμόμαστε ότι ο ΠΑΟΚ έχει δει κατά καιρούς "κοράκια" να σφυρίζουν πέναλτι σε βάρος του για παρόμοιες φάσεις! 

Θα είναι ευχής έργο να δούμε την Κυριακή μια αξιοπρεπή διαιτησία, αλλά αυτό το σενάριο μοιάζει πολύ δύσκολο να συμβεί (δεν τον πιστεύουμε τον τύπο) και μακάρι να διαψευστούμε! 

Υ.Γ Δεν είναι γκρίνια το παραπάνω κείμενο, είναι απλά επαγρύπνηση για ένα έργο που το έχουμε χιλιοπαρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια! Πιστεύουμε πως την Κυριακή στην Τούμπα θα ανέβει ο χειρότερος γάβρος των τελευταίων ετών, κάτι που αν δεν βάλουν το χεράκι τους οι "γνωστοί", θα αποτυπωθεί και στον ηλεκτρονικό πίνακα, στο τέλος του ματς! 

Διαβάστε ακόμη...