Με στόχο την εκτός έδρας νίκη!

Μια αρνητική παράδοση πολλών ετών σκοπεύει σήμερα να σπάσει ο Δικέφαλος, επισκεπτόμενος το Καυταντζόγλειο στάδιο όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Ποντίων Ηρακλής.
Με στόχο την εκτός έδρας νίκη!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας...

Σε σχέση με τον αγώνα με τη Σάλκε επιστρέφουν οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , Εργκούς Κάτσε , Λέο Μάτος , Φερνάντο Βαρέλα και Μάριν Λέοβατς . Ο τελευταίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ωστόσο το Σάββατο (25.02) προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού. Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, ενώ στις απουσίες προστέθηκε το όνομα του Γιάννη Μυστακίδη που αισθάνεται ενοχλήσεις στο μετατάρσιο από το χτύπημα που δέχτηκε στη Γερμανία και προτιμήθηκε να προφυλαχτεί. Στο ματς αυτό ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Εβγέν Σάκχοφ, ο οποίος θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας επειδή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς είναι οι: Γλύκος , Μπρκίτς, Κίτσιου , Λέοβατς , Μάτος , Κρέσπο , Βαρέλα , Μαλεζάς , Πούγγουρας , Τσίμιροτ , Χαρίσης , Κάτσε , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Ενρίκε , Κάμπος , Ουάρντα , Πρίγιοβιτς , Αθανασιάδης .

Ο Σέρβος τεχνικός μιλώντας για το παιχνίδι μεταξύ των άλλων τόνισε: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε να κερδίσουμε εκεί 20 χρόνια, είναι κάτι που όλους εμάς στην ομάδα μας δίνει ένα κίνητρο. Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό, στόχος μας είναι η νίκη. Πρέπει να επιστρέψουμε από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε μια δύσκολη έδρα, σε ένα ντέρμπι. Πάντα μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι, είναι πιο δύσκολα τα παιχνίδια, δυστυχώς εμείς έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν έχουμε περιθώρια για να χάσουμε άλλους βαθμούς και πρέπει να προσαρμοστούμε για να μπούμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε τη νίκη».

Οι επιλογές για την αρχική ενδεκάδα είναι πολλές πλέον και έτσι οποιαδήποτε πρόβλεψη μπορεί να πέσει στο κενό. Πιθανόν οι Γλύκος, Λέοβατς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Κάτσε, Τζαλμά και Ενρίκε θα λάβουν θέση στο αρχικό σχήμα ενώ λογικά παίζεται μια ακόμα θέση μεσοεπιθετικού μεταξύ Ουάρντα και Μπίσεσβαρ συν την όποια επιλογή κάνει ο Ίβιτς για τη θέση του φορ με τον Κουλούρη να έχει μείνει εκτός αποστολής για αυτόν τον αγώνα.

Για την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης/Ηρακλής η αποστολή που επέλεξε ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Γιώργο Σαραμαντά, ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς, η οποία αποτελείται από τους: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Αργυρόπουλο, Αγγελόπουλο, Γροντή, Δώνη, Ζιαμπάρη, Ιντζόγλου, Κούρο, Καραγκούνη, Μπαστακό, Πασά, Ρούσσο, Στάμου, Τζανετόπουλο, Λεοζίνιο, Μοντέιρο και Περόνε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γκράνας, με βοηθούς τους Καραβασίλη, Χασάν, 4ος ο Κιοτζένης και παρατηρητής διαιτησίας ο Καλύβας

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τη γριά ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...