ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Παντελής έλλειψη ικανότητας στις τάξεις των Αστυνομικών Αρχών"

Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε πριν λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Βόλο, πριν από την έναρξη του αγώνα, ζητώντας εξηγήσεις από τις αστυνόμικές αρχές για την συμπεριφορά τους απέναντι στους οπαδούς μας.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Παντελής έλλειψη ικανότητας στις τάξεις των Αστυνομικών Αρχών"

 

Αναλυτικά τα όσα ανεφέρει η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας εναντίον των φιλάθλων μας -οι οποίοι στο σύνολό τους είχαν στην κατοχή τους εισιτήριο- με χρήση μεγάλων ποσοτήτων χημικών ουσιών, που είχαν ως αποτέλεσμα να εξαγριωθούν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η επιλεκτική για πολλοστή φορά ευαισθησία της Ελληνικής Αστυνομίας εναντίον των φιλάθλων μας προκαλεί έντονα ερωτηματικά και επιβεβαιώνει την άποψή μας για παντελή έλλειψη ικανότητας στις τάξεις των Αστυνομικών Αρχών.

Αναρωτιόμαστε ποιον ή ποιους οφελούν οι συνεχόμενες προκλήσεις κατά των φιλάθλων μας και ποιος θα λογοδοτήσει απέναντι στην πλατιά μάζα των φίλων της ομάδας και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εάν κι εφόσον μεθοδευτεί η τιμωρία της Τούμπας στα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποτρέψει την κλιμάκωση των επεισοδίων και η αποκατάσταση του κλίματος έγινε με παρέμβαση των ανθρώπων της ΠΑΕ και του προέδρου της, στον οποίον τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας δεν μπορούσαν να δώσουν μια λογική εξήγηση για την χρήση δεκάδων χημικών, που προκάλεσαν τον πανικό στις εισόδους του Σταδίου και ευτυχώς δεν οδήγησαν σε πιο θλιβερά γεγονότα.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...