Χάβος: «Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα» (vid)

Σαφώς ικανοποιημένος από το "διπλό", ο Μάκης Χάβος απένημε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές τους για τη σημερινή νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.
Χάβος: «Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα» (vid)

 

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε καλά".

Σε ερώτηση για τη φάση του 0-1, σχολίασε: "Η φάση εξελισσόταν δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Είμαι σίγουρος ότι ο Λίνο δεν είδε τον παίκτη του Βόλου που ήταν κάτω".

Για το διάστημα που ο Ολυμπιακός πίεσε τον ΠΑΟΚ, είπε: "Η πίεση που δεχθήκαμε ήταν φυσιολογική. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά. Οι αλλαγές που κάναμε μας βοήθησαν πάρα πολύ".

Για τις επιστροφές των Μουσλίμοβιτς και Ίβιτς, δήλωσε: "Μας χαροποιεί το γεγονός ότι όσοι επιστρέφουν από τραυματισμούς είναι καλά. Κάθε προπονητής θέλει να έχει τέτοιου είδους παίκτες στη διάθεσή του".

Για το αν υπολογίζει τον Μπαλάφα, τόνισε: "Μέχρι να φύγει από την ομάδα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, οπότε ως τελευταία στιγμή υπολογίζεται από εμένα. Από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα γίνει".

Για τα επεισόδια που έγιναν πριν την έναρξη, επεσήμανε: "Μας στεναχωρεί η κατάσταση αυτή που δημιουργήθηκε. Δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι εγώ γι' αυτό".

Διαβάστε ακόμη...