Λαβωμένος στα Πηγάδια για το διπλό!

Στην Ξάνθη βρίσκεται και πάλι ο Δικέφαλος για να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες την τοπική ομάδα, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα...
Λαβωμένος στα Πηγάδια για το διπλό!

Ο αγώνας θα γίνει στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει για το παιχνίδι το παιχνίδι τους τιμωρημένους Ενρίκε - Μάτος, καθώς και τους τραυματίες Κάνιας - Πέλκα. Αντίθετα επέστρεψε ο Κλάους αφού εξέτισε τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του, ο Κάμπος μετά τον τραυματισμό του, ενώ για πρώτη φορά συμμετέχει στην αποστολή και ο νεοαποκτηθείς Ουάρντα.

Στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:  Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Πούγγουρας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ουάρντα, Μυστακίδης, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι: Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Λέοβατς - Βαρέλα - Κρέσπο - Κίτσιου (ή Δεληγιαννίδης), αμυντικά χαφ Τσίμιροτ - Σάκχοφ, μεοεπιθετικοί οι Κάμπος - Μπίσεσβαρ - Ουάρντα  (ή Μυστακίδης) και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ -αν και απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση- αναμένεται να βρεθεί στην Ξάνθη μεμονωμένα και να στηρίξει για μια ακόμη φορά την ομάδα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για την αναμέτρηση, επεσήμανε: «Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό για το Κύπελλο. Είναι ακριβώς πίσω μας στην βαθμολογία. Μιλάμε για μία καλή και δυνατή ομάδα, κάτι που γνωρίζαμε και πριν το παιχνίδι της Πέμπτης. Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι, στόχος μας είναι φυσικά είναι η νίκη και πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα είναι έτοιμοι. Γνωριζόμαστε καλά. Έχουμε παίξει ήδη δύο φορές. Όσο καλά ξέρω εγώ τον αντίπαλο τόσο καλά γνωρίζει κι αυτός εμάς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να προξενήσει έκπληξη. Βέβαια όπως και στο πρώτο παιχνίδι χρειάζεται συγκέντρωση, δύναμη στον αγωνιστικό χώρο και να παλέψουμε σκληρά για την νίκη».

Όσον αφορά τον αντίπαλο, την αποστολή της Ξάνθης αποτελούν οι: Ζίφκοβιτς, Ζαρόπουλος, Συλλά, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Παπαγεωργίου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Μεχία, Βασιλακάκης, Τριάδης, Λάζιτς, Σολτάνι, Γιουνές, Πιτσέλι, Ράνος. Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για σήμερα τον τιμωρημένο λόγω καρτών Ανριάν Λουσέρο.

Η ΚΕΔ όρισε τον Κύζα του συνδέσμου Δράμας να σφυρίξει την αναμέτρηση, με βοηθούς τους Καμπούρη (Εύβοιας), Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας), 4ος ο Κοτσάνης και παρατηρητής διαιτησίας ο Μπίκας 

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με την Ξάνθη ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...