Να προσθέσει ένα ακόμη τρίποντο!

Τον Αστέρα Τρίπολης υπoδέχεται στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League...
Να προσθέσει ένα ακόμη τρίποντο!

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει για το παιχνίδι, τον τιμωρημένο Κλάους και τους τραυματίες Πέλκα - Κάμπος. Στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Κάτσε, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς και Κουλούρης...

Ο Δικέφαλος του Βορρά, πετάει από νίκη σε νίκη το τελευταίο διάστημα, παίζει μπαλάρα και με τη βοήθεια του κόσμου του που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν στην Τούμπα το απόγευμα, μπορεί να φτάσει σε ένα ακόμη τρίποντο, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα αυτή της εποχή!

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ με δεδομένη την απουσία τριών παικτών που αγωνίζονται στην επίθεση, είναι εξαιρετικά πιθανόν να δοκιμάσει 4-4-2, με τα τέσσερα χαφ να μην είναι στην ευθεία. Έτσι αναμένεται να ξεκινήσουν ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, Μάτος - Κρέσπο - Βαρέλα - Λέοβατς στην άμυνα, Τσίμιροτ - Κάνιας - Μπίσεσβαρ - Σάκχοφ στη μεσαία γραμμή και επιθετικό δίδυμο Κουλούρης - Μυστακίδης.

Όσον αφορά τον αντίπαλο που με 20 βαθμούς βρίσκεται στην 11η θέση, ο Ελευθερόπουλος πήρε στην 18μελή αποστολή τους: Αθανασιάδη, Donnarumma, Haiduckyk, Γιαννούλη, Selin, Κυριακόπουλο, Mazza, Τσουκαλά, Iglesias, Τσιλιανίδη, Fariña, Δημούτσο, Κώτσιρα, Μπαστιάνο, Stanisavljevic, Hamdani, Ιωαννίδης, Μανιά. Απόντες οι: Μπέρτος, Καλτσάς, Τριανταφυλλόπουλος, Igor.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Θάνος του Συνδέσμου Γρεβενών, βοηθοί του θα είναι ο Ποντίκης και ο Πασχάλης, 4ος ο Καραντώνης και παρατηρητής διαιτησίας ο Βέλλιος...

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία των αγώνων μας με την ομάδα της Τρίπολης, ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...