Ο κάμπος προσκύνησε τον μεγάλο ΠΑΟΚ!

Στο πλαίσιο της εξ αναβολής 11ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΛ με 0-2 και σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας...
Ο κάμπος προσκύνησε τον μεγάλο ΠΑΟΚ!

Ασταμάτητο το τρένο του Βλάνταν Ίβιτς μπήκε από την αρχή στο γήπεδο με φόρα από το Αγρίνιο και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Μυστακίδη, που μπήκε στην περιοχή της ΑΕΛ κι εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία της άμυνάς της, πλάσαρε εύστοχα τον Ξενοδόχοφ, κάνοντας το 0-1! Εξαιρετικός ήταν ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο, με πολυποίκιλη ανάπτυξη, εξαιρετικό passing game και πολύ καλό πρέσινγκ.

Η κατοχή μάλιστα έφτασε στο 72%, τρελό νούμερο για εκτός έδρας παιχνίδι!!! Η ομάδα θα μπορούσε να πετύχει και 2ο γκολ στις πολύ καλές ευκαιρίες του Μπίσεσβαρ και του Τσίμιροτ, με τον τελευταίο να βλέπει ο σουτ του στο 41' να σταματάει στο δοκάρι των γηπεδούχων, μετά από πολύ καλή ενέργεια από Σάκχοφ-Μπίσεσβαρ-Λέοβατς. Μια φάση πραγματικά για σεμινάριο!

Ο ΠΑΟΚ του Ίβιτς για μια ακόμη φορά κατέπληξε, ξεδιπλώνοντας σε ένα αφιλόξενο γήπεδο τις ποδοσφαιρικές του αρετές, παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και επιβεβαιώνοντας όλους εμάς που πιστεύουμε ακράδαντα πως ο Δικέφαλος εδώ και δύο μήνες παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και με διαφορά από τον δεύτερο!

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, με το 0-1 να μην αποτυπώνει σε καμία περίπτωση, την ξεκάθαρη υπεροχή του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο.

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να παρουσιάσουν κάτι, αλλά στο 61' ο Λέο Μάτος τους προσγείωσε ανώμαλα. Η φάση ξεκίνησε  από εκτέλεση φάουλ του Μπίσεσβαρ και ο Μάτος πιάνοντας ανενόχλητος την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΛ, διαμόρφωσε το 0-2, την ώρα που στην κερκίδα τα τυριά δεν σταμάτησαν να βρίζουν τον ΠΑΟΚ με συνθήματα του γάβρου!

Από εκει και πέρα, ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε πολύ εύκολα μέχρι τέλους το προβάδισμά του, φθάνοντας έτσι στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ στην αναμέτρηση έκανε το ντεμπούτο του ο Πέδρο Ενρίκε με τα ασπρόμαυρα. Δεν έλειψε το σκληρό -ατιμώρητο- παιχνίδι των παικτών του Τσιώλη, με τον Μάνταλο να το ανέχεται!

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Μονιάκης (46' Αβραάμ), Τικίτο, Φάρκας, Ρέτζας, Μασαλέσα, Φατιόν (68' Ευμορφίδης), Κόντορ, Τσακοπίνο (46' Βαρέλα), Ναζλίδης, Γκαγιέχο.

ΠΑΟΚ: Γλύκος , Μαλεζάς , Κρέσπο , Λέοβατς , Μάτος , Κάνιας , Σάκχοφ (85' Χαρίσης ), Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Κουλούρης (74' Πρίγιοβιτς ), Μυστακίδης (67' Ενρίκε ).

..............................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

1o λεπτό: Έναρξη αγώνα μετά από 10 λεπτά καθυστέρηση.

5ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ έχει μπει πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχει την κατοχή.Η Λάρισα παίζει πολύ δυνατά στην μπάλα, μέχρι και αντιαθλητικά μπορούν να χαρακτηριστούν.

9ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Ο Μυστακίδης μετά από εξαιρετική ενέργεια σκοράρει με εξαιρετικό τρόπο...

11ο λέπτό: Σούτ από τη Λάρισα, απομακρύνει ο Γλύκος και στη συνέχεια υποδεικνύεται σωστά οφσαιντ ο Ναζλίδης.

13ο λεπτό: Τεχνικό σουτ από τον Μπίσεσβαρ. Αποκρούει ο τερματοφύλακας της Λάρισας.

15ο λεπτό: Καλός συνδυασμός Λέοβατς- Τσίμιροτ ο Κουλούρης πήρε κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά.

20ο λεπτό: Οι λαρισαίοι παίζουν πολύ σκληρά και ο διαιτητής δεν τιμωρεί τους παίκτες των γηπεδούχων.

24ο λεπτό: Καλό σουτ του Τσίμιροτ, λίγο άουτ η μπάλα.

29ο λεπτό: Ο διαιτητής δε λέει να δώσει κάρτα στους γηπεδούχους και αφήνει πολύ σκληρό παιχνίδι.

34ο λεπτό: Εξαιρετικό passing game από τους παίκτες της ομάδας μας με αποτέλεσμα ο Μπίσεσβαρ να βγαίνει πλάγια και να πλασάρει άουτ.

41ο λεπτό: Δοκάρι ο ΠΑΟΚ!! Νέα πολύ καλή ενέργεια από Σάκχοφ-Μπίσεσβαρ-Λέοβατς με τον Τσίμιροτ να σουτάρει και η μπάλα να βρίσκει δοκάρι.

45ο λεπτό: Λήξη ημιχρόνου. Εξαιρετικός ΠΑΟΚ με πολυποίκιλη ανάπτυξη, εξαιρετικό passing game και πολύ καλό πρέσινγκ. Η κατοχή έφτασε στο 72%!!! Πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μπίσεσβαρ και Τσίμιροτ. Ο διαιτητής οφείλει να τιμωρήσει τις αντιαθλητικές επεμβάσεις των Λαρισαίων.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

50ο λεπτό: Πολύ καλός συνδυασμός Τσίμιροτ- Μπίσεσβαρ, ο τελευταίος δε σούταρε καλά.

51ο λεπτό: Κάρτα στον Λέοβατς. Απορούμε τα μαρκαρίσματα των Λαρισαίων δεν τα έχει δει ο Μάνταλος.

53ο λεπτό: Το κοράκι συνεχίζει να προκαλεί. Δε σφυρίζει καθόλου καλά και έχει διάθεση να τινάξει το ματς.

58ο λεπτό: Κεφαλιά από τον Ναζλίδη Η μπάλα άουτ.

61ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Μπίσεσβαρ και ο Μάτος με κεφαλιά σκοράρει...

66ο λεπτό: Ετοιμάζεται ο Ενρίκε.

67ο λεπτό: Ενρίκε στη θέση του Μυστακίδη.

69ο λεπτό: Πολύ καλή ενέργεια του Ενρίκε, κερίζει φάουλ.

70ο λεπτό: Πρίγιοβιτς στη θλεση του Κουλούρη.

72ο λεπτό: Πολύ καλή συνεργασία Μάτος-Ενρίκε, με τον τελευταίο να κάνει καλό κόψιμο της μπάλας αλλά το σουτ ήταν αδύναμο.

77ο λεπτό: Παγώνει το ρυθμό ο ΠΑΟΚ.

83ο λεπτό: Κεφαλία από τη Λάρισα, καθαρίζει ο Γλύκος.

85ο λεπτό: Πολύ καλή συνεργασία Μπίσεσβαρ-Λέοβατς, με σέντρα του τελευταίου χωρίς όμως να δημιουργηθεί φάση.

86ο λεπτό: Χαρίσης στη θέση του Σάκχοφ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Τικίτο, Φάρκας, Ρέτζας, Μασαλέσα, Φατιόν, Κόντορ, Τσακο, Ναζλίδης, Γκαγιέχο. Αναπληρωματικοί: Θεωδορόπουλος, Αναστασόπουλος, Βαρέλα, Αβραάμ, Γκόλιας, Καπός, Ευμορφίδης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Μάτος, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κουλούρης, Μυστακίδης. Αναπληρωματικοί: Μπρκιτς, Κίτσιου, Βαρέλα, Χαρίσης, Κάτσε, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.

........................................................

Το pregame της αναμέτρησης

18:00 Έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του ΠΑΟΚ, οι παίκτες έκαναν ήδη την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνστικό χώρο...

Η αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ, με τον Μαλεζά να ξεκινάει στο αρχικό σχήμα...

18:53 Ξεκίνησε η προθέρμανση του ΠΑΟΚ, ελάχιστοι οι θεατές στο γήπεδο για την ώρα 

19:10 Ολοκλήρωσε το ζέσταμα ο ΠΑΟΚ, στα αποδυτήρια οι παίκτες

19:30 Καπνογόνα και προσωρινή διακοπή του αγώνα.

 

Διαβάστε ακόμη...