Δύσκολη έξοδος στον κάμπο...

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ ...
Δύσκολη έξοδος στον κάμπο...

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας...

Τα προβλήματα δεν λείπουν αυτή τη φορά από τον Βλάνταν Ίβιτς που δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κλάους και τους τραυματίες Πέλκα - Κάμπος. Αντίθετα συμπεριλήφθηκαν στην 19μελή αποστολή οι Πρίγιοβιτς - Ενρίκε!

Οι 19 παίκτες που την αποτελούν είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Μάτος, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Κάτσε, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κουλούρης, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι: Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, Μάτος - Κρέσπο - Βαρέλα - Λέοβατς στην άμυνα, Κάνιας - Σάκχοφ- Τσίμιροτ στα χαφ και μπροστά τους οι Μπίσεσβαρ - Κουλούρης - Μυστακίδης.

Από το σημερινό παιχνίδι ο Δικέφαλος θέλει και μπορεί να φύγει με το τρίποντο της νίκης, παρά το ότι θα βρεθεί σε εχθρικό περιβάλλον, καθώς η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι κυριολεκτικά εξόφθαλμη.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Τσιώλης πήρε στην 20μελή αποστολή τους: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλο, Ρέντζα, Μονιάκη, Φάρκα, Τικίτο, Γκόλια, Φατιόν, Βαρέλα, Μασαλέσα, Κόντορ, Ναζλίδη, Καπός, Αβραάμ, Γκαγιέχο, Τσάκο, Αναστασόπουλο Ντέλετιτς, Ευμορφίδη και Γκουλουζάντε.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Μάνταλος, με βοηθούς τους Δημητριάδη (Καστοριάς) και Χαρίση (Γρεβενών). Χρέη τέταρτου θα κάνει ο Φωτιάδης και παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Μπίκας.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας μας προϊστορία με την ΑΕΛ, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...