«Ο ΠΑΟΚ ήταν σαν να έπαιζε με 13 παίκτες»

Σπάνια βάζουμε δηλώσεις αντιπάλων στην κεντρική σελίδα, αλλά αυτή τη φορά θα κάνουμε μια εξαίρεση γιατί πιστεύουμε πως αξίζει..
«Ο ΠΑΟΚ ήταν σαν να έπαιζε με 13 παίκτες»

Ο Δημήτρης Κυριακίδης δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο παιχνιδιού του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού:

"Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε με 10 παίκτες για ένα τόσο μεγάλο διάστημα. Έπρεπε να πιέσουμε για να πετύχουμε εμείς το πολυπόθητο γκολ και όχι ο αντίπαλος', υποστήριξε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο πορτιέρο του Παναιτωλικού, που δεν έδειξε να ανησυχεί για τη βαθμολογική θέση της ομάδας...

Αλλάζουμε κάποια πράγματα, αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μία μέρα στην άλλη, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν μας δημιουργεί άγχος ότι μειώνεται η διαφορά από τις ομάδες που είναι από πίσω.

Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 10 παίκτες και ήταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες, γι' αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τους ποδοσφαιριστές του, να μπορούν να κερδίζουν ένα εκτός έδρας παιχνίδι με 10 παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα του προπονητή, πολύ πειθαρχημένη, ξέρει ο καθένας τι θα κάνει στο γήπεδο. Η αποβολή δεν τους επηρέασε καθόλου, το αντίθετο. Έμοιαζε να παίζει, όχι με 10 παίκτες, αλλά με 12 και 13 ποδοσφαιριστές, πήρε μέτρα στο γήπεδο και έκανε πολλές ευκαιρίες".

Διαβάστε ακόμη...