Κωδικός: διπλό στο Αγρίνιο!

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό...
Κωδικός: διπλό στο Αγρίνιο!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Πρίγιοβιτς, καθώς και τον Περέιρα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ώρες θα φύγει και θα αγωνιστεί σαν δανεικός στην Κολόν.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή για το Αγρίνιο είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Κάτσε, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς - Βαρέλα - Κρέσπο - Μάτος στην άμυνα, Κάνιας - Μπίσεσβαρ - Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή και Κάμπος - Αθανασιάδης - Μυστακίδης (ή Πέλκας) προωθημένοι.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων τόνισε: "Σίγουρα θα είναι μία διαφορετική αναμέτρηση. Δύσκολη, όπως και κάθε παιχνίδι. Είναι μία ομάδα που άλλαξε πρόσφατα προπονητή και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις πλέον. Περιμένω να αγωνιστούν με διαφορετικό τρόπο, γεγονός που θα μας δυσκολέψει. Στον αγώνα Κυπέλλου ξεκουράστηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές τους για το παιχνίδι που έρχεται, πράγμα βέβαια που κάναμε κι εμείς. Ο στόχος μας είναι γνωστός. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά".

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Χάβος έχει στη διάθεσή του, τους:  Κυριακίδη, Κολοβούρη, Κούσα, Χαντάκια, Ροντρίγκες, Μύγα, Ρότσα, Κουτρομάνο, Μάκο, Πάουλο, Παπουτσογιαννόπουλο, Βασιλούδη, Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Μουνιός, Μαρκόβσκι, Γιαννιώτη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο ... Καλογερόπουλος, βοηθοί του θα είναι οι Κούλα Χασάν και Αντώνης Καρατζίκας, 4ος ο Μπεκερτζής και παρατηρητής διαιτησίας ο Λιόλιος. 

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας στο Αγρίνιο, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...