«Όποιος σκόραρε θα έπαιρνε και τη νίκη»

Ο Παναγιώτης Γλύκος τόνισε πως όποια ομάδα σκόραρε πρώτη θα έπαιρνε και τη νίκη και αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ.
«Όποιος σκόραρε θα έπαιρνε και τη νίκη»

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς γιατί προσπαθούμε να μαζέψουμε βαθμούς που έχουμε χάσει από άλλα ματς, είναι μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, έχουμε ακόμα ένα ματς που έχουμε να δώσουμε αυτό με τη Λάρισα και ευελπιστούμε να το πάρουμε για να ανεβούμε στη βαθμολογία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί τα έδωσαν όλα σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που καλά καλά να πατήσεις δεν μπορούσες.

Το πλάνο ήταν να παίξουμε με μεγάλες μπαλιές και να πάρουμε τις δεύτερες μπάλες για να σκοράρουμε. Αυτό ήρθε νωρίς και δεν περιμέναμε πολύ για να δημιουργήσουμε κι άλλες φάσεις και να έχουμε το άγχος. Δεν βοήθησε και το γήπεδο, όποιος σκόραρε θα έπαιρνε και τη νίκη και ήμασταν εμείς που το καταφέραμε.

Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς προσπαθούμε να εφαρμόσουμε την τεχνική που ξέρουμε για να κλείσουμε τον επιθετικό, ήμουν και τυχερός και το έπιασα. Δεν μας αγγίζει κάτι τέτοιο, εμείς είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Έχουμε το αβαντάζ στο Κύπελλο αλλά θέλει ακόμα 90 λεπτά για να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο που είναι ένας απ' τους στόχους μας».

Διαβάστε ακόμη...