Η αποστολή για τα Γιάννενα

Παραμονή της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε παρά να δουλέψει στην τακτική προσέγγιση αυτής της... επικίνδυνης αποστολής.
Η αποστολή για τα Γιάννενα

 Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του έδειξαν στους ποδοσφαιριστές πως θέλουν να λειτουργήσουν στον αναμενόμενα βαρύ αγωνιστικό χώρο του «Ζωσιμάδες».

Σε ένα παιχνίδι που απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση δεδομένου ότι μπορεί να μην είναι εφικτό να παιχτεί στρωτό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Το θετικό είναι ότι ο Σέρβος τεχνικός έχει σχεδόν τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που ανεβάζει ρυθμούς σε αυτή τη «μίνι προετοιμασία» την οποία ακολουθεί, ώστε να μπει απολύτως έτοιμος κι από πλευράς φυσικής κατάστασης στους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Το μοναδικό όνομα στο ιατρικό δελτίο είναι του Μάρκου Βελλίδη , ο οποίος έχει κάκωση στον ώμο κι ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ίβιτς για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Λέοβατς , Μάτος , Κίτσιου , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Χαρίσης , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Κάμπος , Μυστακίδης , Αθανασιάδης , Περέιρα , Κουλούρης

Διαβάστε ακόμη...