"Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ" (vid)

Ο MVP της σημερινής αναμέτρησης Λέο Μάτος τόνισε μετά το παιχνίδi...
"Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ" (vid)

 Για την απόδοση του ΠΑΟΚ και το γκολ που σημείωσε ο ίδιος: «Πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Το σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν θα είχε σημασία το γκολ μου αν χάναμε. Χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ».

Για το επερχόμενο ματς στα Γιάννινα και τη συνέχεια στη σεζόν: «Πάμε για τους τρεις βαθμούς και σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα διάστημα δύσκολο. Σας λέω την αλήθεια στο πρώτο παιχίδι είσαι μια χαρά, στο δεύτερο κουρασμένος, στο τρίτο περισσότερο κουρασμένος και στο τέταρτο δεν μπρορείς να πάρεις τα πόδια σου. Πρέπει να κάνουμε σωστή αποκατάσταση και καλή προετοιμασία. Εχουμε ένα καλό σταφ και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά τα παιχνίδια γιατί ανεβάζουμε στροφές και πρέπει να πάρουμε αυτά τα ματς».

Για το γεγονός ότι έχει πετύχει ήδη έξι γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου: «Είμαι κι εγώ έκπληκτος γιατί συμβαίνει αυτό. Την προηγούμενη χρονιά που πέτυχα επτά γκολ, ήμουν εξτρέμ. Τώρα φέτος είναι σημαντικό για μένα ότι έχω πετύχει έξι γκολ. Στόχος μου, γιατί δεν ήμουν ποτέ κακός, είναι να κρατήσω τη θέση μου να μην δημιουργηθούν κίνδυνοι γιατί είμαι αμυντκός. Πιο περίπλοκο πράγμα το γκολ. Είμαι χαρούμενος γιατί έχω βοηθήσει την ομάδα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κι άλλα γκολ, αλλά ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Διαβάστε ακόμη...