"Σημαντικό ότι κερδίσαμε (vid)

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε μεταξύ άλλων για το σημερινό παιχνίδι καθώς για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.
"Σημαντικό ότι κερδίσαμε (vid)

 Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε:

Για την εικόνα του ματς: «Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε καλά. Υπήρξαν παιχνίδια που παίξαμε καλύτερα αλλά δεν κερδίσαμε. Βάλαμε τρία γκολ, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες, δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο κι αυτό είναι καλό».

Για το αν υπήρξε κάποιος τραυματισμός: «Δεν υπάρχει κάτι σοβαρό.Ο Κρέσπο βγήκε γιατί αισθάνθηκε λίγο πιασμένο το πόδι αλλα δεν με προβληματίζει. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Με τους άλλους παίκτες όλα καλά».

Για τους Πέλκα-Φακούντο: «Κάποιες φορές ο Πέλκας, κάποιες ο Μυστακίδης, σήμερα κάναμε αλλαγή βάλαμε τον Περέιρα. Δεν είναι η φυσιολογική του θέση, αλλά μπορεί να βοηθήσει και να μας δώσει αυτά που θέλουμε. Είναι δικός μας παίκτης, τώρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αν θα μείνει ή θα φύγει. Από όσο γνωρίζω είναι μαζί μας, αν θα γίνει κάτι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου δεν μπορώ να σας πω. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό, όταν έχει απέναντι σου ομάδες όπως αμύνονται στην Τούμπα, προτιμώ να έχω τον παίκτη που μπορεί να μας βοηθήσει και στον αέρα. Δε λέω ότι ο Φακούντο δεν μπορεί, είναι ποιοτικός παίκτης και μπορεί να μας λύσει πολλά προβλήματα. Αλλά πολλές φορές όταν έχεις πολλές σέντρες χρειάζεσαι κάποιον που έχει λίγο ύψος».

Για την κακή κατάσταση του γηπέδου των Ιωαννίνων: «Είδαμε και χθες το παιχνίδι που έγινε εκεί και γνωρίζουμε ότι είναι ένα από τα χειρότερα γήπεδα. Τώρα πως θα είναι μέχρι τη Δευτέρα, δεν πιστεύω ότι θα έχει καμία ιδιαίτερη βελτίωση. Δεν θα μας βοηθήσουν οι συνθήκες. Εχουμε τρεις μέρες μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ότι καλύτερο για αυτό το γήπεδο».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Περιμένω να βοηθήσει, να βάζει γκολ. Είναι ένας παίκτης που έπαιξε Τσαμπιονς Λιγκ με Ρεάλ και Ντόρτμουντ. Σίγουρα ταιριάζει στο στιλ που παίζουμε εμείς και γι' αυτόν τον φέραμε για να μας λύσει κάποια προβλήματα που είχαμε ως τώρα. Περιμένουμε σύντομα να είναι έτοιμος»

Για τον Χαρίση: «Προπονείται καθημερινά όπως και οι άλλοι. Έχω συνολικά 24 παίκτες. Σε αυτή τη θέση ε΄χω πέντε παίκτες. Στο σύστημα που παίζουμε χωράνε μόνο οι δύο. Ο καθένας δουλεύει, περιμένει την ευκαιρία του και καλό θα είναι να συνεχίσουνε έτσι γιατί θα έρθει η ευκαιρία τους».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Πιστεύω σύντομα θα έρθει ενίσχυση. Σε πόσο ακριβώς διάστημα δεν μπορώ να πω μέχρι να υπογράψει ο παίκτης, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Εγώ θέλω να τον έχω αύριο αν γίνεται».

Για ενδεχόμενη αποχώρηση του Περέιρα: «Εγώ τον κράτησα φέτος. Πέρσι δεν ήταν μαζί μας και υπήρχε και φέτος υπήρξε πάλι ενδεχόμενο να φύγει. Εχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει. Δεν μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή αν θα μείνει ή θα φύγει. Εγώ έδειξα και σήμερα ότι τον υπολογίζω. Θα δούμε, έχουμε άλλες δέκα μέρες».

Για το τι ποδοσφαιριστή ψάχνει στις μεταγραφές: ««Η θέση που θέλουμε είναι ο winger Που μπορεί να καλύψει μία από τις δύο πλευρές. Αυτό ψάχνουμε και είναι επείγον να βρούμε».

Για την υπόθεση Ουαρντά: «Ποιοτικός παίκτης. Γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμη δεν έχει γίνει κάτι και δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω».

Διαβάστε ακόμη...