Βιεϊρίνια: «Για εμένα τελείωσαν τα σχόλια για διαιτητές»

"Στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα να φτάνει σε νίκες", ήταν το σχόλιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά τη λήξη του αγώνα.
Βιεϊρίνια: «Για εμένα τελείωσαν τα σχόλια για διαιτητές»

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος άσος:

Για τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα που δέχθηκε, είπε: "Εγώ δεν πρόκειται να σχολιάσω ξανά τους διαιτητές μιας και ότι και να πω πλέον δεν αλλάζει τίποτα, οπότε αφήνω τα σχόλια σε εσάς τους δημοσιογράφους".

Σε ερώτηση για το αν στοίχισε η απουσία του στο παιχνίδι με τις Σέρρες είπε : "Φυσικά και ήταν σημαντική η απουσία μου. Όλοι οι παίκτες όταν λείπουν στοιχίζει στην ομάδα. Ο καθένας με το δικό του χαρακτηριστικό γνώρισμα. Το δικό μου είναι ότι έχω μεγάλο πλεονέκτημα στο ένας εναντίον ενός, όμως όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι".

Για το ότι η ομάδα τελευταία αρκείται στο 1-0 και όχι στη διεύρυνση του σκορ, τόνισε: "Στο γήπεδο δεν παίζουμε μόνοι μας. Από τη στιγμή που η αντίπαλη ομάδα δεχθεί το γκολ ανεβάζει την πίεση της για να ισοφαρίσει. Οπότε δε μπορούμε να ρισκάρουμε. Εννοείται ότι θέλουμε να σκοράρουμε και να ασφαλίσουμε το παιχνίδι, αλλά είναι πολλές οι ιδιαιτερότητες ενός αγώνα που δε μας το επιτρέπουν".

Σχετικά με την πιθανότητα κλήσης του στην Εθνική όμαδα της Πορτογαλίας, δήλωσε: "Ο βασικός μου στόχος είναι να κάνω καλές εμφανίσεις για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Αν τύχει και έρθει για μένα η κλήση για την Εθνική ομάδα, θα έχω πραγματοποιήσει ένα μεγάλο όνειρο".

Διαβάστε ακόμη...