MVP o 100άρης Σάλπι

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με το γκολ που σημείωσε και ήταν το 100ο γκολ του στη μεγάλη κατηγορία, ψηφίστηκε ως ο MVP της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης από τους "δημοσιογράφους" και χαρακτήρισε το γκολ ως σημαδιακό.
MVP o 100άρης Σάλπι

Ο "Σάλπι" πήρε 19 ψήφους, με τον Πάμπλο Γκαρσία να φτάνει τους 16, και κατέκτησε το βραβείο του Molto "Man of the Match".

Το βραβείο πάρέλαβε από το βετεράνο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Σιδηρόπουλο και ο Σαλπι στις δηλώσεις του τόνισε: "Είναι ένα σημαδιακό γκολ για μένα που σίγουρα είναι πολύ ευχάριστο. Πιο σημαντικό είναι ότι νίκησε η ομάδα. Δεν το είχα στο μυαλό μου και δεν βάζω ποτέ τέτοιους σκοπούς. Αυτό που πραγματικά θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα μου. Οσα περισσότερα γκολ πετυχαίνω τόσο το καλύτερο για την ομάδα μου".

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα, σχολίασε: "Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα και την ισοπαλία στις Σέρρες, είχαμε ένα καλό απόγευμα. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά. Ηταν μία επιβεβλημένη νίκη για να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία. Όταν "κολλάνε" δύο αρνητικά αποτελέσματα δεν είναι και ότι καλύτερο".

Για τις ανάσες που έδωσε η διακοπή, είπε: "Ξεκουραστήκαμε μέσα στις γιορτές. Ο ΠΑΟΚ έχει στη συνέχεια δύσκολα και πολλά παιχνίδια και πρέπει να είναι έτοιμος. Υπάρχουν παιδιά από πίσω που μπορούν να βοηθήσουν".

Για τους Αθανασιάδη και Τσουκαλά, δήλωσε: "Είναι ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ να παίζουν παιδιά από τα σπλάχνα του. Εύχομαι να έχουν υγεία και παιχνίδι με παιχνίδι να γίνονται καλύτεροι".

 

Σχόλιο Admin Team: Για μας ο Πάμπλο σήμερα έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με απίστευτη ηρεμία και τρεξίματα και στα 90 λεπτά του αγώνα, οπότε χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε τη μεγάλη προσφορά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη θεωρούμε ότι δικαιούταν τον άτυπο τίτλο του σημερινού MVP.

Όλα αυτά βέβαια έχουν λίγη σημασία, καθώς αυτό που μετράει είναι οι 3 βαθμοί και τίποτε άλλο...

Διαβάστε ακόμη...