Χάβος: "Το αποτέλεσμα μετράει"

Ευχαριστημένος από τους τρεις βαθμούς της νίκης παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με την Τρίπολη, που όμως δήλωσε ότι δεν τον ικανοποίησε η συνολική εικόνα της ομάδας.  
Χάβος: "Το αποτέλεσμα μετράει"

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Μάκης Χάβος:

"Ξεκινήσαμε καλά, στη συνέχεια παίξαμε με ανορθόδοξο τρόπο, υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις, δεν είχαμε καλή κατοχή και είχαμε προβλήματα σαν ομάδα. Υπήρχε μία νευρικότητα, τα δύο άσχημα αποτελέσματα, που προηγήθηκαν επηρέασαν και είναι λογικό να επηρεάσουν, με τα προβλήματα, που έχουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, ειδικά στο διάστημα 45-65, βρήκαμε ρυθμό, είχαμε καλή κατοχή, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για το 2ο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν απειληθήκαμε καθόλου. Είμαι ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά όχι και από την συνολική εικόνα της ομάδας".

Για το ότι η ομάδα μετά από καιρό στο πρωτάθλημα δε δέχτηκε γκολ, είπε: "Είναι σημαντικό το ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν από το μηδέν, πρέπει να διαχειριζόμαστε καλά τα παιχνίδια, να έχουμε καλή αμυντική συμπεριφορά και συγχρόνως να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για γκολ".

Σε ερώτηση για την παρουσία των Λίνο και Σαβίνι, σχολίασε: "Ο Λίνο είναι γνωστό ότι είναι αριστερό μπακ. Με δεδομένα τα προβλήματα, κάποιες φορές πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις, που βλέπεις ότι μπορεί να βοηθήσουν. Και από τον Σαβίνι είμαι ευχαριστημένος, είναι αριστερός κεντρικός αμυντικός, αυτή είναι η θέση του".

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που φέρνουν παίκτες του ΠΑΟΚ εκτός Τούμπας, τόνισε: "Έχουμε δείξει ότι τους υπολογίζουμε όλους τους παίκτες. Όλοι, μέχρι την τελευταία ώρα, που θα είναι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, υπολογίζονται και παίρνουν ευκαιρίες. Αργότερα, θα φανεί τι αποφασίσαμε".

Για τις αλλαγές που πραγματοποίησε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, δήλωσε: "Στο διάστημα 45-65 ήμασταν καλοί, δεν δεχτήκαμε καμία απειλή και οι αλλαγές έκριναν όταν έκρινα ότι πρέπει να γίνουν»

Διαβάστε ακόμη...